Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Capela Sfanta Ana - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Capela Sfanta Ana

Capela Sfanta Ana | Unde este acest loc?

Capela Sfanta Ana..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Capela Sfanta Ana Echipa Sosire la cabana Sfanta Ana Capela Sfanta Ana Capela Sfanta Ana 2 Capela Sfanta Ana 3 Se intrevede capela Paznic? Observator? Jurnal - 1 Jurnal - 2 Jurnal - 3. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Capela Sfanta Ana! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Capela Sfanta Ana si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Carpitus, se afla la 2.8 km distanta.
Cazare

Cazare Carpitus (Baile Tusnad, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Carpitus, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.51 km distanta: Lacul Sfanta Ana (22 poze).
14714719671100
14714719681101
14714719691102
14714719701103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Capela Sfanta Ana?
Izvoarele Apor si Mikes 1. La 2.8 km. Ce faci cand astepti? - Cand astepti sa se umple o sticla de 5 litri la izvor, ce altceva poti sa faci? Sa te plictisesti? Nici vorba. (obiectiv turistic cu geocutie) Turnul Apor. Turnul Apor - Baile Tusnad. Turnul se afla in renovare - Dupa ce am primit din mai multe parti relatari despre turn, m-am asteptat sa gasesc turnul intr-o stare jalnica. (geoobiectiv cu geocutie)
Podul suspendat peste Olt. (obiectiv turistic cu geocutie) Vila Anna Baile Tusnad. Ascunzis compromis - Ajungand la fata locului, nu puteam sa-mi inchipui, oare unde ar putea fi ascunzisul? In cladirea vizavi de vila Anna, un grup de fete tineau un curs de aerobic, sau dans modern? Copiii din vila erau tot timpul pe strada, pe balcoane, in geamuri. (obiectiv turistic cu geocutie) Piatra Gaurita. Mini tunel sub calea ferata. GK Hotel Szent Kristof. GeoKrety Hotel Szent Kristof was created to help GeoKrety on their way toward their goal. Ultima zi din Tusvanyos - In cursul diminetii am vizitat hotelul.
Baia Saracilor Judetul Harghita. La 3 km. In Baile Tusnad, pe panta terasei de deasupra lacului Ciucas, se afla baia populara Baia Saracilor, sau Preotilor. Ruinele statiunii - Dupa Parcul Pompierilor am coborat spre ruinele de Baia Saracilor, Cum putin mai jos a rasarit un centru wellness modern, dar cu preturi nu tocmai mici, s-ar deduce ori ca statiunea nu mai are saraci, ori ca de sanatatea lor nu se mai preocupa nimeni.
Lacul Ciucas. La 3.1 km. Lacul Ciucas din mijlocul statiunii Baile Tusnad a fost creat in scopuri turistice, folosindu-se de apa raului Olt. Frozen... pictures - Au inghetat pana si.

Capela Sfanta Ana in limba maghiara - magyarul: Szent Anna kápolna Szent Anna-tó

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Capela Sfanta Ana
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Iarna la capela - Cum pe cursul Oltului iernile sunt serioase, am gasit capela inconjurata de un strat de zapada de min...
 • Ascunzis penibil - Un foarte simpatic si ingenios ascunzis, din pacate compromis de faptul ca spatiul din jurul sau este destul de intens utilizat ca toaleta...
 • Foarte vizitata - Cutia este un "must" pentru orice geocacher care trece prin zona...
 • Ploaie zdravana - Am găsit această geocutie inainte de o ploaie zdravănă...
 • Cutia de la bisericuta - Am gasit cutia de la bisericuta, am schimbat sacosa de nylon cu una noua si rezistenta...
 • Am gasit-o usor - Intoarcerea din turul tarii (dupa cutii), dupa o noapte de groaza, in masina, la Balvanyos, alaturi de ursoaica si puii ei...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Capela Sfanta Ana? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Copacul lui Tarzan
Copacul lui Tarzan
Copacul lui Tarzan - Lacul Sfanta Ana.
Varful Ciomatu Mare
Varful Ciomatu Mare
Varful Ciomatu Mare (1301 m) este cel mai inalt al Muntilor Bodoc.

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.