Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Capela Sfanta Ana - Gheorgheni - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Capela Sfanta Ana - Gheorgheni | Unde este acest loc?

Capela Sfanta Ana - Gheorgheni..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Capela Sfanta Ana Gheorgheni! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Capela Sfanta Ana - Gheorgheni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Vargatac, se afla la 1.49 km distanta.
Cazare

Cazare Vargatac (Gheorgheni, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Vargatac, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 8.4 km distanta: Piatra Sipos, Izvorul Oltului - Muntii Giurgeu (20 poze).
14714707801100
14714707811101
14714707821102
14714707831103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Capela Sfanta Ana Gheorgheni?
Fagul Inalt. Fantana Cerbul. Fantana Cerbul a fost ridicata de catre Exploatarea de Gospodarie Comunala si Locativa Gheorgheni. (geoobiectiv cu geocutie)
Clopotnita I. Clopotnita I.
Gara Gheorgheni. Varful Pricske. La 5.2 km. Castelul Lazar. Castelul Lazar din Lazarea este una din cele mai frumoase constructii renascentiste din Ardeal. Geocutie suplimentara - Avand in vedere ca vizitarea castelului este suspendata pentru o perioada nedeterminata, iar ascunzisul se afla in interior, gabor77 a ascuns o geocutie suplimentara in exteriorul castelului. (geoascunzis)
Trambulina sarituri schi. Odinioara au fost organizate aici campionate nationale, chiar si concursuri internationale. (obiectiv interesant cu geocutie)
Clopotnita. La 7.1 km. (obiectiv turistic cu geocutie) Pestera Sugau. La 8.8 km. Recomand - Un weekend superb la Pestera Sugau, baietii de treaba, ospitalieri. Izvorul Muresului.
[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Harghita
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Capela Sfanta Ana
 • Localizare pozitie pe harta Gheorgheni
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Gheorgheni si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Capela Sfanta Ana? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Biserica armeneasca
  Biserica armeneasca la 2.69 km
  GR0185 Biserica armeneasca Gheorgheni
  Fantana Cerbul
  Fantana Cerbul
  Fantana Cerbul a fost ridicata de catre Exploatarea de Gospodarie Comunala si Locativa Gheorgheni.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.