Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Capela Sfantul Petru si Pavel - Muntele Iavardi - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Capela Sfantul Petru si Pavel - Muntele Iavardi

Capela Sfantul Petru si Pavel - Muntele Iavardi | Unde este acest loc?

Este oarecum surprinzatoare prezenta acestei capele pe unul dintre picioarele Muntelui Iavardi, relativ departe de catunul Poiana Fagului al satului Valea Rece din comuna Lunca de Jos...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Capela Sfintii Petru si Pavel - 1 Capela Sfintii Petru si Pavel - 2 Vedere din curtea capelei spre Muntele Iavardi Interior Priveliste spre Stanca Bufnitei. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Capela Sfantul Petru si Pavel Muntele Iavardi! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Capela Sfantul Petru si Pavel - Muntele Iavardi si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Poiana Fagului, se afla la 2.33 km distanta.
Cazare

Cazare Poiana Fagului (Lunca de Jos, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Poiana Fagului, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0 km distanta: Capela Sfantul Petru, Piatra lui Kota - Iavardi (18 poze).
14714775621100
14714775651101
14714775661102
14714775671103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Capela Sfantul Petru si Pavel Muntele Iavardi?
Varful Nascalat. Pasul Dracului. (punct de interes turistic cu geocutie) Muntele Fratele. Piatra Ascutita - Pe toata durata excursiei in zonă privirile mi-au fost atrase de această piatră. (obiectiv turistic cu geocutie) Varful Trei Pietre. Marcaj: cruce rosie pana la Crucea Condra, în rest nemarcat. Prea multe... pietre - In drum spre Crucea Kondra, venind din Lunca de Jos, am cautat geocutia. (geoascunzis)
Capela catolica Band. La 7.7 km. Versantii, constant inalti ai vaii Band, pierd brusc din inaltime in dreptul catunului. Ascunzis gol - Am ajuns la fata locului dupa inserare.
Trei Pietre. Grupul de stanci calcaroase cunoscut sub numele Trei Pietre se afla pe prelungirea sudica a celei mai inalte parti a culmii principale a Munceilor Nascalatului, Muntii Hasmas. Cele 3 ...mari si tari! - Intr-o excursie de o zi, cu plecare din halta CFR Tarcau, pe valea Antaloc am ajuns la acest grup "statuar" de o frumusete aparte. (geoascunzis)
Stanca La Panda. Putem ajunge pe punctul de belvedere al acestei stanci pornind din Balan, si urmand mai intai traseul marcat cu banda albastra spre Piatra Singuratica. Piatra La Panda - Am abordat piatra prin atac direct, prin poiana de sub ea.
Capela-clopotnita din Buha. Catunul Buha (Fagetul de Sus/Ghimes-Faget) este format din cateva case concentrate la gura vaii omonime (afluent al Trotusului), o parte fiind insirate si pe vale, in amonte. Capela Fagetul de Sus - Clopotul provine de la o clopotnita a cultului greco-catolic, dupa dizolvarea acestuia.
Piatra Ciobanului. Vechiul cimitir evreiesc. Desi este situat pe teritoriul actualei comune Lunca de Jos (catunul Valea Mare, comuna Lunca de Jos), cimitirul a apartinut comunitatii evreiesti din Ghimes-Faget. Cimitir lasat in uitare - Am parcat in apropierea barierei de cale ferata de la intersectia spre Valea Rece.
Buncarele de pe Piciorul Mare. Buncar-ascunzis - In loc sa urc pe muchia Piciorului Mare, mi-am continuat drumul de la vechiul cimitir evreiesc pe poteca larga de pe curba de nivel. Valea Intunecoasa.

Capela Sfantul Petru si Pavel Muntele Iavardi in limba maghiara - magyarul: Szent Péter és Pál kápolna Bükkhavaspataka

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Harghita
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Capela Sfantul Petru si Pavel
 • Localizare pozitie pe harta Muntele Iavardi
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Am mutat putin geocutia - Am ajuns la capela Sfantul Petru si Pavel cu ocazia unei ture in circuit in jurul muntelui Iavardi, capela fiind al patrulea obiectiv vizitat...
 • Schimbari la capela - Intr-adevar, cutia ascunsa in tinda capelei nu mai este, asa ca am ascuns alta noua (vezi foto) intr-un loc, poate, mai sigur...
 • Capela Sfantul Petru si Pavel - Muntele Iavardi - Am ajuns aici intr-o tura de iarna, cu fulguieli razlete...

Ai ajuns in Muntele Iavardi si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Capela Sfantul Petru si Pavel? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Piatra lui Kota
Piatra lui Kota
Piatra lui Kota este o stanca interesanta, care se afla pe valea paraului Janok, pe versantul muntelui Iavardi.
Stanca Bufnitei
Stanca Bufnitei
Pe muntele Iavardi fiecare stanca are o denumire: Piatra lui Herman, Stanca Bufnitei, Piatra lui Kota, Piatra Portelan.

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.