Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Cascada Surduc - Selters - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Cascada Surduc - Selters

Cascada Surduc - Selters | Unde este acest loc?

Partea vaii Varghisului, denumita Surduc, se afla la est de orasul Vlahita, intre Culmea Stejarului si Dealul Fagul Surducului. Acest loc, cu aspect de chei, se afla la nord-est de satul de vacanta Selters (Szeltersz)...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cascada Surduc Paraul Varghis Versant cu aspect de rapa Afluent cu aspect de cascada. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cascada Surduc Selters! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Cascada Surduc - Selters si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Baile Chirui, se afla la 3.18 km distanta.
Cazare

Cazare Baile Chirui (Lueta, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Baile Chirui, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 3.15 km distanta: Baile Chirui (6 poze).
1471473620980
1471473624981
1471473628982
1471473632983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cascada Surduc Selters?
Izvorul de apa minerala Bradul Rotund. Muzeul scolar. La 3.9 km. Exponatele dateaza dinainte de anul 1990, in marea lor majoritate sunt obiecte folosite la scoala si gradinita. (obiectiv interesant cu geocutie)
Hanul Suparatoarea Nevestelor. Hanul Suparatoarea Nevestelor se afla la intersectia drumurilor care vin dinspre Baile Chirui, Selters, respectiv Lueta.
Belvedere. (atractie turistica si geocutie) Baile Homorod. Baile Homorod lies at an altitude of 740-760 m in the valley of Nagy-Homoród river and the Fürdo brook. Ascunzis mult mai bun - Am gasit si aceasta geocutie. (geoascunzis)
Pasul Vlahita. Pasul Vlahita este o coama la o altitudine de 980 m, este situat pe DN 13A la 36 km de la Odorheiu Secuiesc si la o distanta de 16 km de la Miercurea Ciuc. Pasul Vlahita - Am cautat in 2 zile diferite cutia. (geoascunzis)
Pasul Tolvajos. Gura de mina.

Cascada Surduc Selters in limba maghiara - magyarul: Szurduk-vízesés Szeltersz

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Selters
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Cascada Surduc - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Selters si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cascada Surduc? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Strada toaletelor
  Strada toaletelor
  In partea de nord-est a satului de vacanta Selters exista o straduta, unde toaletele exterioare au fost plasate in afara gardurilor, direct pe strada.
  Izvorul de apa minerala Delloi
  Izvorul de apa minerala Delloi
  Izvorul de apa minerala Delloi se afla la 300 m distanta de izvorul Selters, in directia nord-est.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.