Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cavitatile de langa Satu Mare - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Cavitatile de langa Satu Mare

Cavitatile de langa Satu Mare | Unde este acest loc?

Cavitatile de langa Satu Mare..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cavitatile de langa Satu Mare Primul nivel 900 902 Satu Mare 905 Nivelul doi 909. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cavitatile de langa Satu Mare! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cavitatile de langa Satu Mare si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Satu Mare, se afla la 0.46 km distanta.
Cazare

Cazare Satu Mare (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Satu Mare, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0 km distanta: Cavitatile de langa Satu Mare (Harghita) (9 poze).
1471473458980
1471473460981
1471473461982
1471473463983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cavitatile de langa Satu Mare?
Descult in parc. Aleea terapeutica din cadrul terenului de joaca al parcului central din Odorheiu Secuiesc a fost realizata in 20 ore de lucru, de catre 50 voluntari. (geoascunzis)
Pod din lemn peste Tarnava Mare. Podul din lemn leaga partea sud-estica a orasului Odorheiu Secuiesc, cu partea din nord-vest. (geoobiectiv cu geocutie)
Observatorul astronomic. Observatorul astronomic din Odorheiu Secuiesc a fost construit in ultima parte a anilor 80, nu a fost folosit niciodata, azi e o cladire distrusa. (geoascunzis)
Mausoleul si cimitirul eroilor. In fata mausoleului sunt 8 morminte ale ostasilor romani, din primul razboi mondial, iar in spate sunt 35 de morminte ale ostasilor din cel de al doilea razboi mondial.
Trambulina. Trambulina din Odorhei se afla vizavi de Baile Seiche, pe cealalta parte a drumului principal, pe partea stanga a drumului catra Polonita.
Padurea paralela cu strada Rakoczi. In partea de sud a orasului Odorheiu Secuiesc, la est si paralel cu strada Rakoczi Ferenc, gasim o padure de brazi. (geoascunzis)
Capela lui Isus. La 9.2 km. Un monument unic constituie insa Capela lui Isus, situata la intrarea sudica a orasului si prezervata aproape in forma sa originala.
Belvedere Dealu. Festivalul Prunelor - Se poate ajunge pana in apropiere de turn cu o masina de teren, in rest pe jos. Budvar. Belvedere. La 9.8 km. In partea de nord-vest si deasupra localitatii Capalnita, pe versantul sud-estic al varfului Homorod, se afla un perete de stanca.
Biserica catolica. Biserica a fost sfintita in anul 1533, iar in anul 1802 se cladeste o alta biserica, in stil gotic vechi.
Ruinele forjei. Izvorul de apa minerala Lobogo. Izvorul de apa minerala Bradul Rotund. Muzeul scolar. La 10.5 km. Muzeul scolar de la Minele Lueta apartine de Centrul Scolar Gabor Aron.

Cavitatile de langa Satu Mare in limba maghiara - magyarul: Máréfalva védbarlangjai

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Cavitatile de langa Satu Mare - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Kolik - Satu Mare, Harghita - In data de 20 septembrie 2007 am gasit geocutia avand codul GCKLKB, ascunsa langa cavitatea Kolik, satul Satu Mare, judetul Harghita...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cavitatile de langa Satu Mare? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Cimitirul vechi din Satu Mare
Cimitirul vechi din Satu Mare la 0.77 km
GR0795 Cimitirul vechi din Satu Mare
Valea paraului Feheres
Valea paraului Feheres la 4.3 km
GR0578 Valea paraului Feheres

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.