Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Fantana de apa sarata - Sanpaul - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Fantana de apa sarata - Sanpaul

Fantana de apa sarata - Sanpaul | Unde este acest loc?

Fantana de apa sarata se afla la intrarea in sat, pe langa drumul ce vine dinspre localitatea Ocland. Este situata chiar pe marginea drumului, foarte aproape de helesteele sapate relativ recent. Fantana, care exista de sute de ani, este in proprietatea comunitatii, si pe vremuri avea un administrator...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: In groapa In mijlocul stufarisului Casa construita deasupra fantanii Interior distrus Fantana Sul de lemn cu manivela. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Fantana de apa sarata Sanpaul! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Fantana de apa sarata - Sanpaul si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Sanpaul, se afla la 1.08 km distanta.
Cazare

Cazare Sanpaul (Martinis, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Sanpaul, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 9.91 km distanta: In memoriam Dénes István - Zona carstica Godra (10 poze). Zona carstica Godra se afla la nord-vest de localitatea Varghis, in judetul Covasna, spre vest de valea Varghisului.
14714742821100
14714742841101
14714742871102
14714742901103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Fantana de apa sarata Sanpaul?
Dealul Dungo. De la bai spre vest, la doar 200 m distanta, pe partea geografica dreapta a paraului Sarat, se afla Dealul Dungo. (geoascunzis)
Dealul Spanzuratorii. Privind dinspre Baile Dungo spre nord, pe creasta Coasta Ves, atentia ne este atrasa de catre un deal cu varful acoperit de o mica padure de pini. (geoascunzis)
Baile Dungo. Baile au fost pentru prima data reconstruite in anul 2006, forma actuala primind-o in 2019, prin efortul comunitatii. Am gasit si aceasta geocutie - Ar merita o atenie mai mare acest loc.
Turn belvedere. Constructia din lemn a fost ridicata de catre Composesoratul Homorodul Mic din comuna, pe varful care se afla la limita teritoriului dintre satele Ocland si Craciunel. (obiectiv interesant cu geocutie)
Parcul Victor Roman. (obiectiv turistic cu geocutie) Turn belvedere. Cetatea Kustaly. Cetatea Kustaly se afla in saua crestei principale ale Muntilor Persani.
Cetatea Hagymas. In acest loc a fost identificat un turn roman, o fortificatie cu dimensiunile de 20x20 m.
Cetatea taraneasca Jimbor. Jimbor se afla la 25 km nord-est de orasul Rupea, pe raul Homorod, si la 8 km de Mercheasa.
Cimitirul. La 8.2 km. Cimitirul din Jimbor se afla deasupra satului, pe versantul de deal dintre biserica evanghelica si cetatea taraneasca.
Surducul Varghisului. Cu fenomene exo- si endocarstice, urme ale asezarilor preistorice, o bogata fauna si flora, si o deosebita frumusete peisagistica. Pesteri, ursi si lilieci - Zona este o adevarata cutie plina de surprize.
Refugiu montan. La 12.4 km.

Fantana de apa sarata Sanpaul in limba maghiara - magyarul: Sskt Homordszentpl

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Sanpaul
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Fantana de apa sarata - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Sanpaul si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Fantana de apa sarata? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Popasul pasarilor
  Popasul pasarilor la 0.26 km
  GR1511 Popasul pasarilor Sanpaul
  Necropola tumulara
  Necropola tumulara
  Necropola tumulara este situata la nord-vest de comuna Ocland si la sud-est de satul Sanpaul, pe Dealul Pietros ce desparte vaile raurilor Homorodul Mare si Homorodul Mic.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.