Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Fantana Printesei Indurerate - Porumbenii Mari - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Fantana Printesei Indurerate - Porumbenii Mari

Fantana Printesei Indurerate - Porumbenii Mari | Unde este acest loc?

Am ascultat cu rasuflarea taiata povestea si cantecul trist, pe care femeia a prezentat-o atat de frumos, incat si adultii au lacrimat...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Izvor si loc de odihna Panou informativ Pictura Laculet cu pestisori Izvor Ilustratie. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Fantana Printesei Indurerate Porumbenii Mari! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Fantana Printesei Indurerate - Porumbenii Mari si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Porumbenii Mari, se afla la 1.26 km distanta.
Cazare

Cazare Porumbenii Mari (Porumbeni, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Porumbenii Mari, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 2.92 km distanta: Lacul Rák - Porumbenii Mari (15 poze). Lacul Rák (Rac) este situat la 2 km nord de Porumbenii Mari, la altitudinea de 600 m.
14714746111100
14714746121101
14714746131102
14714746161103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Fantana Printesei Indurerate Porumbenii Mari?
Budvar. Lavanda Montana Transylvania. Biserica catolica. Biserica a fost sfintita in anul 1533, iar in anul 1802 se cladeste o alta biserica, in stil gotic vechi.
Capela lui Isus Judetul Harghita. In ciuda trecutului sau multisecular, Odorheiu Secuiesc nu detine o spectaculoasa mostenire medievala construita. (geoascunzis)
Padurea paralela cu strada Rakoczi. In partea de sud a orasului Odorheiu Secuiesc, la est si paralel cu strada Rakoczi Ferenc, gasim o padure de brazi. (geoascunzis)
Mausoleul si cimitirul eroilor. Pod din lemn peste Tarnava Mare. Podul din lemn leaga partea sud-estica a orasului Odorheiu Secuiesc, cu partea din nord-vest. (geoobiectiv cu geocutie)
Observatorul astronomic. Observatorul astronomic din Odorheiu Secuiesc a fost construit in ultima parte a anilor 80, nu a fost folosit niciodata, azi e o cladire distrusa. (geoascunzis)
Descult in parc. Este construita din piatra, pietris, lemn, caramida, con de brad si stiuleti de porumb.
Fantana mosului Elek Judetul Harghita. Este creatia sculptorului Zavaczki Walter.
Parcul Central. Green Odorhei, GC2RE8V - In data de 27 mai 2011 am gasit geocutia avand codul GC2RE8V, ascunsa intr-un frumos parc din Odorheiu Secuiesc. Trambulina. Trambulina din Odorhei se afla vizavi de Baile Seiche, pe cealalta parte a drumului principal, pe partea stanga a drumului catra Polonita.

Fantana Printesei Indurerate Porumbenii Mari in limba maghiara - magyarul: Bnatos kirlylny ktja Nagygalambfalva

[ Sus ↑ ]
Atractii inedite - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Fantana Printesei Indurerate
 • Localizare pozitie pe harta Porumbenii Mari
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Porumbenii Mari si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Fantana Printesei Indurerate? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Un fel de cetate
  Un fel de cetate
  Langa Fantana printesei indurerate, pe malul paraului Taietura, prin efort comunitar, localnicii au construit copia inchipuita a fortaretei de pe dealul Spre Cetate.
  Lacul Crab
  Lacul Crab
  Langa Porumbenii Mari, in locul unde este azi lacul Crab, a fost candva o casa.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.