Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Gara Gheorgheni - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Gara Gheorgheni | Unde este acest loc?

Gara Gheorgheni..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Gara Gheorgheni! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Gara Gheorgheni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Gheorgheni, se afla la 2.43 km distanta.
Cazare

Cazare Gheorgheni (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Gheorgheni, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 8.77 km distanta: Pestera Sugau, Galeria fosila nr. 2 (15 poze).
14714766111960
14714766331961
14714766341102
14714766361103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Gara Gheorgheni?
Capela Sfanta Inima Gheorgheni Judetul Harghita. Multumesc pentru ascunzis - In fata bisericutei statea o pereche de indragostiti.
Castelul Lazar Judetul Harghita. La 4.7 km. Geocutie suplimentara - Avand in vedere ca vizitarea castelului este suspendata pentru o perioada nedeterminata, iar ascunzisul se afla in interior, gabor77 a ascuns o geocutie suplimentara in exteriorul castelului. (atractie turistica si geocutie) Clopotnita. Fagul Inalt. Partia veche de schi. Fantana Cerbul. (punct de interes turistic cu geocutie) Pestera Sugau. Pestera Sugau este o rezervatie speologica, care se afla in muntele Sipos, muntii Giurgeului, la nord de localitatea Voslobeni. Recomand - Un weekend superb la Pestera Sugau, baietii de treaba, ospitalieri. (geoascunzis)
Varful Pricske. Belvedere Veresvirag. Sasesti, aflat la 3 km este o mica localitate care - împreuna cu Paraul Sumuleului - a aparut din casele construite de-a lungul timpurilor de locuitorii Ciumanului în apropierea padurilor si pasunilor montane. (obiectiv interesant cu geocutie)
Mlastina cea mare. Pompa veche. Mlastina Dupa Lunca. La 11 km. Urma pasilor lui Isus. Accesul se face prin partia de schi si punctul de belvedere Veresvirág.

Gara Gheorgheni in limba maghiara - magyarul: Vasútállomás Gyergyószentmiklós

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Harghita
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Gara Gheorgheni
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Gara Gheorgheni? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Biserica armeneasca
  Biserica armeneasca la 2.51 km
  GR0185 Biserica armeneasca Gheorgheni
  Trambulina sarituri schi
  Trambulina sarituri schi
  Trambulina de sarituri schi se afla la est de satul Valea Stramba, in locul Capul Fantanii (denumire tradusa).

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.