Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
GK Hotel Szent Kristof - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
GK Hotel Szent Kristof

GK Hotel Szent Kristof | Unde este acest loc?

GeoKrety Hotel Szent Kristof was created to help GeoKrety on their way toward their goal. That is the reason it is placed in Baile Tusnad, very close to the main road, in a safe place. Tourists who travel through Baile Tusnad will have an easily accessible, and safe place to drop off and retrieve GeoKrety...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Szent Kristof Biserica catolică din Băile Tușnad Băile Tușnad Pensiunea Băile Tușnad. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto GK Hotel Szent Kristof! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati GK Hotel Szent Kristof si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Baile Tusnad, se afla la 0.75 km distanta.
Cazare

Cazare Baile Tusnad (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Baile Tusnad, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.69 km distanta: Bastionul Apor, Varful Ludmila - Baile Tusnad (8 poze). Din Baile Tusnad, urmand poteca marcata cu punct rosu, ajungem dupa putin timp la Bastionul Apor.
14714747621960
14714747631961
14714747641102
14714747651103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic GK Hotel Szent Kristof?
(obiectiv turistic cu geocutie) Podul suspendat peste Olt. La 840 m. (obiectiv turistic cu geocutie) Izvorul din paraul Minei. (atractie turistica si geocutie) Aleea Sfanta Ana Judetul Harghita. Geocutie noua in ascunzis - Prima geocutie ascunsa in acest loc nu a supravietuit. Stanca Soimilor. Drumul trece peste calea ferata, atentie mare, trecerea este exact intr-o curba. A doua vizita - Dupa un an de la prima. (obiectiv interesant cu geocutie)
Stancile Turnuri Judetul Harghita. Stancile Turnuri sunt o serie de stanci de andezit de forma unor turnuri, care se inalta deasupra brazilor, si care se afla pe versantul geografic stang al vaii Paraul Minelor, de langa statiunea Baile Tusnad. Urcand pe valea Minerului - Urmand noile marcaje, triunghi albastru, ar trebui sa fie destul de usor de ajuns.
Sub podul CFR. Geocutie noua in ascunzisul vechi - Dupa ce DanBorcea mi-a semnalat posibila disparitie a geocutiei ascunse sub podul CFR din Baile Tusnad, m-am dus sa verific ascunzisul la fata locului. Izvorul Koncsag. Apa minerala are o temperatura de 12 C. Buna apa de izvor - Dupa insuccesul de la podul CFR, am mers la izvorul Koncsag sa ne refacem rezervele de apa inainte sa urcam spre Stancile Turnuri.
Izvorul Varvapai. La 1.7 km. Varful Cetatii II. Cucerirea Varfului Cetatii - Am profitat de prima zi din weekend-ul de Paste la Tusnad ca sa "cucerim" Varful Cetatii, un traseu pe care nu am mai fost pana acum.

GK Hotel Szent Kristof in limba maghiara - magyarul: GK Hotel Szent Kristof

[ Sus ↑ ]
Atractii inedite - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire GK Hotel Szent Kristof
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Ultima zi din Tusvanyos - In cursul diminetii am vizitat hotelul...
 • Am gasit - Am găsit această geocutie...
 • Bardocz 4 GeoKret - Am depus aici Bardocz 4 GK27A4 GeoKret si GEO FORTRESS First Austrian Mega Event Geocoin...
 • Bardocz1 GeoKret - Am depus aici Bardocz1 GeoKret si Eskimo's Friend The Birdie TB...
 • TB si GeoKret - Cereti geocutia la receptie...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul GK Hotel Szent Kristof? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Izvoarele Apor si Mikes 2
Izvoarele Apor si Mikes 2 la 0.3 km
GR2938 Izvoarele Apor si Mikes 2 Baile Tusnad
Mofeta din Baile Tusnad
Mofeta din Baile Tusnad la 0.33 km
GR0501 Mofeta din Baile Tusnad

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.