Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Gradina Csiky - Gheorgheni - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Gradina Csiky - Gheorgheni | Unde este acest loc?

Gradina Csiky, Gheorgheni..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Gradina Csiky Gheorgheni! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Gradina Csiky - Gheorgheni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Gheorgheni, se afla la 1.22 km distanta.
Cazare

Cazare Gheorgheni (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Gheorgheni, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 7.12 km distanta: Piatra Sipos, Izvorul Oltului - Muntii Giurgeu (20 poze).
14714707801100
14714707811101
14714707821102
14714707831103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Gradina Csiky Gheorgheni?
Fagul Inalt. Partia veche de schi. Fantana Cerbul. Fantana Cerbul a fost ridicata de catre Exploatarea de Gospodarie Comunala si Locativa Gheorgheni. (geoobiectiv cu geocutie)
Trambulina sarituri schi. Odinioara au fost organizate aici campionate nationale, chiar si concursuri internationale. (obiectiv interesant cu geocutie)
Castelul Lazar. Castelul si-a capatat forma finala in timpul lui Lázár István IV ca simbol al pozitiei sale – fiind judele regal al scaunelor Ciuc, Gheorgheni si Casin. Geocutie suplimentara - Avand in vedere ca vizitarea castelului este suspendata pentru o perioada nedeterminata, iar ascunzisul se afla in interior, gabor77 a ascuns o geocutie suplimentara in exteriorul castelului. (obiectiv interesant cu geocutie)
Pestera Sugau. Pestera Sugau este o rezervatie speologica, care se afla in muntele Sipos, muntii Giurgeului, la nord de localitatea Voslobeni. Recomand - Un weekend superb la Pestera Sugau, baietii de treaba, ospitalieri. (geoascunzis)
Clopotnita. Izvorul Muresului. Pornim de langa gara statiunii Izvoru Muresului si urmarim traseul marcat cu cruce rosie.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Gheorgheni
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Gradina Csiky - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Gheorgheni si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Gradina Csiky? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Biserica armeneasca
  Biserica armeneasca la 0.95 km
  GR0185 Biserica armeneasca Gheorgheni
  Fantana Cerbul
  Fantana Cerbul
  Fantana Cerbul a fost ridicata de catre Exploatarea de Gospodarie Comunala si Locativa Gheorgheni.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.