Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Gura de mina - Baile Harghita - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Poza Gura de mina - Baile Harghita

Gura de mina - Baile Harghita | Unde este acest loc?

Pe teritoriul statiunii Baile Harghita a functionat in trecut o exploatare subterana de caolin, care in 2018 a intrat in faliment, si a fost inchisa gradual. In jurul statiunii gasim mai multe halzi de steril, rezultate din depozitarea reziduurilor din exploatare...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Accesul interzis Domeniul castorului Laculet albastru-verzui Terasamentele minei Gura de mina Opera castorului Opera ciocanitoarei. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Gura de mina Baile Harghita! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Gura de mina - Baile Harghita si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Harghita-Bai, se afla la 1.26 km distanta.
Cazare

Cazare Harghita-Bai (Miercurea Ciuc, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Harghita-Bai, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 1 km distanta: Harghita-Bai - Muntii Harghita (15 poze).
14714718611100
14714718621101
14714718631102
14714718641103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Gura de mina Baile Harghita?
Izvorul Piricske. Izvorul Piricske - Acest drum m-a intrigat de multa vreme. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Varful Harghita Siculeni Judetul Harghita. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Izvorul Lina. Drumul Transharghita. Transharghita - Am trecut pe Transharghita cu un ARO. Piatra Tabulata. De langa stanca avem o priveliste frumoasa asupra Ciucului de Mijloc si Superior. Muzeu forestier la Stogul de Piatra - Am urcat azi pe varful Harghita Siculeni.
Muntele Mihai. La 8 km. Pe versantul nordic al muntelui Mihai se afla o partie de schi, de categorie grea, dotata cu teleschi.

Gura de mina Baile Harghita in limba maghiara - magyarul: Bányanyílás Hargitafürdő

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Gura de mina
 • Localizare pozitie pe harta Baile Harghita
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Baile Harghita si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Gura de mina? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Parcul de aventura Balu
  Parcul de aventura Balu
  Parcul de aventura Balu din Hargita Bai, pe un teren de 1,5 hectare, dispune de 105 de jocuri cu 120 platforme.
  Vallato
  Vallato la 1.32 km
  GR2606 Vallato Harghita-Bai

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.