Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Izvoarele Apor si Mikes 1 - Baile Tusnad - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Izvoarele Apor si Mikes 1 - Baile Tusnad

Izvoarele Apor si Mikes 1 - Baile Tusnad | Unde este acest loc?

Izvoarele Apor si Mikes1 - Baile Tusnad..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Izvorul Apor si Mikes iarna Izvorul Apor Izvorul Mikes Izvorul Mikes Izvorul Apor Afiš de avertizare. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izvoarele Apor si Mikes 1 Baile Tusnad! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Izvoarele Apor si Mikes 1 - Baile Tusnad si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Baile Tusnad, se afla la 0.57 km distanta.
Cazare

Cazare Baile Tusnad (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Baile Tusnad, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.4 km distanta: Bastionul Apor, Varful Ludmila - Baile Tusnad (8 poze). Din Baile Tusnad, urmand poteca marcata cu punct rosu, ajungem dupa putin timp la Bastionul Apor.
14714747621960
14714747631961
14714747641102
14714747651103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Izvoarele Apor si Mikes 1 Baile Tusnad?
(obiectiv turistic cu geocutie) Aleea Sfanta Ana. Geocutie noua in ascunzis - Prima geocutie ascunsa in acest loc nu a supravietuit.
Izvorul din paraul Minei. La 10 m inainte ca paraul Minerilor sa intre in Olt, apare si acest izvor, avand temperatura apei de 9,3 C, si cu un continut redus de saruri minerale. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Podul suspendat peste Olt Judetul Harghita. La 1.1 km. (obiectiv turistic cu geocutie) Stanca Soimilor. Drumul trece peste calea ferata, atentie mare, trecerea este exact intr-o curba. A doua vizita - Dupa un an de la prima.
Sub podul CFR. Geocutie noua in ascunzisul vechi - Dupa ce DanBorcea mi-a semnalat posibila disparitie a geocutiei ascunse sub podul CFR din Baile Tusnad, m-am dus sa verific ascunzisul la fata locului. Izvorul Koncsag. Izvorul Koncsag, a se pronunta Conceag, se afla la nord de gara din Baile Tusnad, pe partea dreapta a podului feroviar care trece peste Olt. Buna apa de izvor - Dupa insuccesul de la podul CFR, am mers la izvorul Koncsag sa ne refacem rezervele de apa inainte sa urcam spre Stancile Turnuri.
Izvorul Varvapai. Izvorul Varvapai se afla in apropierea traseului turistic marcat cu banda albastra, pe partea stanga a potecii care urca pe Varful Cetatii.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Izvoarele Apor si Mikes 1
 • Localizare pozitie pe harta Baile Tusnad
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Ce faci cand astepti? - Cand astepti sa se umple o sticla de 5 litri la izvor, ce altceva poti sa faci? Sa te plictisesti? Nici vorba...
 • Dimineata pe nemancate - Dimineata zilei de 22...

Ai ajuns in Baile Tusnad si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izvoarele Apor si Mikes 1? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Izvoarele Apor si Mikes 2
Izvoarele Apor si Mikes 2 la 0.03 km
GR2938 Izvoarele Apor si Mikes 2 Baile Tusnad
Vila Anna Baile Tusnad
Vila Anna Baile Tusnad la 0.3 km
GR0123 Vila Anna Baile Tusnad

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.