Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Izvorul de apa minerala Elisabeta - Hosasau - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Izvorul de apa minerala Elisabeta - Hosasau

Izvorul de apa minerala Elisabeta - Hosasau | Unde este acest loc?

Apa minerala din Hosasau este o apa foarte bogata in bicarbonati, foarte buna pentru servit cu vin. Este rezistenta la transport, chiar si in sticle fara dop, fara sa se piarda gazul...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Izvor amenajat Bateti sticla inainte de intrebuintare :) Pompa de apa Biserica catolica in spate. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izvorul de apa minerala Elisabeta Hosasau! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Izvorul de apa minerala Elisabeta - Hosasau si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Hosasau, se afla la 0.08 km distanta.
Cazare

Cazare Hosasau (Leliceni, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Hosasau, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 9.66 km distanta: Ruinele cetatii Harom de langa Baile Jigodin (10 poze).
14714790861100
14714790871101
14714790901102
14714790951103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Izvorul de apa minerala Elisabeta Hosasau?
Cotormani. Cotormani, satul ascuns. (geoobiectiv cu geocutie)
Valea paraului Oroci. Pana la inceputul anilor 1700 a apartinut de Cioboteni, iar din punct de vedere bisericesc pana de curand de parohia Sfantul Pavel. (obiectiv interesant cu geocutie)
Baile Arinul Rotund. Accesul este destul de dificil din cauza drumului destul de prost. (obiectiv interesant cu geocutie)
Monumentul Pictura Sangeroasa. Pictura Sangeroasa - schimbare la fata - Dupa cum se poate constata din fotografia atasata, Pictura Sangeroasa a fost reconditionata, nu doar la fata - acum, mult mai sangerie - ci si la corp, fiindu-i construit un nou piedestal. (punct de interes turistic cu geocutie) Biserica catolica fortificata. Bancu se afla la 17 km de Miercurea-Ciuc, in valea paraului Fisag, la sud de Ciucsangeorgiu cu care s-a contopit. O noua cutie in locul celei disparute - Administrativ vorbind, implicit și istoric, și așa cum apare ea în catalogul monumentelor istorice din județul Harghita, biserica fortificată aparține satului Ciucsângiorgiu.
Poarta Ako. Localnici foloseau acest nume pentru locul unde se intersecteaza drumul european E578 cu valea raului Fisag. Usor de gasit - Desi aici nu apare nimeni, jurnalul contine inca 8 gasiri.
Turn belvedere. Loc de pelerinaj al secuilor, al ceangailor din Moldova si al romano-catolicilor in general, Sumuleu Ciuc este un cartier al orasului Miercurea Ciuc, in partea de nord-est a acestuia. Sumuleul asediat de lacramioare - Am facut un circuit pe Sumulee la o saptamana dupa pelerinajul de Rusaliile catolice, gasindu-le destul de curate, avand in vedere imensa populatie care a poposit atunci pe pantele lor.
Varful lui Alexandru. Varful lui Alexandru nu este un varf de munte deosebit, sau proeminent - este mai mult un deal cu platoul plat - insa ofera o panorama deosebita spre varfurile din apropiere a Muntilor Ciucului. Neagra ca pamantul - Am ajuns pe Varful lui Alexandru intr-o drumetie in circuit, cu plecare din Armaseni si revenire tot acolo, in jurul paraului Bradului, trecand de pe Mt Tomotu, pe langa Mt Viscolul, pe Mt.
Ciucsangeorgiu. Capela a fost ridicata de episcopul Ardealului, Illyes Andras (1639-1712), nascut in Sangiorgiu, in amintirea unui episod din copilaria sa.
Sancraieni. Vatra satului se afla in lunca Oltului si pe prima terasa a acestuia, pe traseul DN 12 si DJ 123A, la 8 km sud de Miercurea-Ciuc.

Izvorul de apa minerala Elisabeta Hosasau in limba maghiara - magyarul: Erzsébet-borvízforrás Hosszúaszó

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Hosasau
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Izvorul de apa minerala Elisabeta - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Hosasau si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izvorul de apa minerala Elisabeta? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Biserica romano-catolica
  Biserica romano-catolica
  Hosasau este un catun montan aflat in valea paraului Hosasau, la 6,3 km de Fitod prin valea paraului pe drum forestier.
  Capul Fagului
  Capul Fagului la 1.21 km
  GR2575 Capul Fagului

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.