Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Izvorul de leac pentru ochi - Izvoru Muresului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Izvorul de leac pentru ochi - Izvoru Muresului

Izvorul de leac pentru ochi - Izvoru Muresului | Unde este acest loc?

Pornind de la gara Izvoru Muresului, urmand traseul turistic marcat cu punct albastru, la iesirea din localitate, ajungem la paraul Meses, la un izvor tamaduitor. Pe partea geografica stanga se afla un izvor pretios, indicat si cu o tablita...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Inscriptie. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izvorul de leac pentru ochi Izvoru Muresului! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Izvorul de leac pentru ochi - Izvoru Muresului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Izvoru Muresului, se afla la 2.01 km distanta.
Cazare

Cazare Izvoru Muresului (Voslabeni, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Izvoru Muresului, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 3.52 km distanta: Muntele Negru, Izvorul Muresului - Muntii Giurgeu (20 poze).
14714707531960
14714707541101
14714707551962
14714707561103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Izvorul de leac pentru ochi Izvoru Muresului?
Baile Sfanta Ana. Baile Sfanta Ana sunt situate la marginea vestica a comunei Tomesti, langa Lacul Fara Fund si in apropiere de Turnul Ciuntit.
Turnul Ciuntit. Totusi, chiar acolo e - N-o sa povestim cum am intrat in posesia cutiei, pentru a nu divulga despre ascunzis mai mult decat a vrut ascunzatorul. Trambulina sarituri schi. (atractie turistica si geocutie) Baile Madicea. Apele minerale din statiune sunt bicarbonatate si feruginoase. De Rusalii - Multa lume la incarcat sticle cu apa miraculoasa. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Capela Sfanta Ana. Capela se afla pe un deal din vestul comunei Tomesti, la mai putin de 1 km de marginea localitatii. Exact cum spune instructiunea - Am avut putin de lucru, pana am gasit geocutia ascunsa aici. (geoascunzis)
Stanca La Panda. Paraul de piatra care se afla la baza muntelui Fratele se numeste Moara Dracului, iar stanca din apropiere La Panda. Piatra La Panda - Am abordat piatra prin atac direct, prin poiana de sub ea.
Varful Hasmasul Mare. Sub varf - Cum terenul in zonã e accidentat, am renunțat ușor sã mãsor distanța - indiferent de direcție. Piatra Ciobanului. La 11.1 km.

Izvorul de leac pentru ochi Izvoru Muresului in limba maghiara - magyarul: Szem-gyógyforrás Marosfõ

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Izvorul de leac pentru ochi
  • Localizare pozitie pe harta Izvoru Muresului
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Toamna izvorul e mai greu de gasit - Planuiam demult gasirea acestui geoobiectiv, si chiar daca trec destul de des prin Izvoru Muresului, doar azi am reusit sa ajung si aici...

Ai ajuns in Izvoru Muresului si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izvorul de leac pentru ochi? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Popasul cu priveliste
Popasul cu priveliste
Pornind din Izvoru Muresului pe traseul turistic marcat cu cruce rosie, urcand pe drumul de langa padure spre varful Arama Neagra, ajungem pe o frumoasa poiana de munte.
Izvorul Maria
Izvorul Maria
Izvorul Maria se afla sub versantul nordvestic al varfului Gretes, in partea de sud a localitatii Izvoru Muresului, la numai 300 m distanta de la parcarea fostului restaurant Veverita, spre sud-est.

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.