Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Izvorul din paraul Minei - Baile Tusnad - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Izvorul din paraul Minei - Baile Tusnad

Izvorul din paraul Minei - Baile Tusnad | Unde este acest loc?

Izvorul din paraul Minei - Baile Tusnad. La 10 m inainte ca paraul Minerilor sa intre in Olt, apare si acest izvor, avand temperatura apei de 9,3 C, si cu un continut redus de saruri minerale...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Izvorul din paraul Minei Izvor Loc de odihna Poteca care duce spre izvor Fantana Inel din beton. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izvorul din paraul Minei Baile Tusnad! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Izvorul din paraul Minei - Baile Tusnad si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Baile Tusnad, se afla la 0.22 km distanta.
Cazare

Cazare Baile Tusnad (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Baile Tusnad, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.52 km distanta: Bastionul Apor, Varful Ludmila - Baile Tusnad (8 poze). Din Baile Tusnad, urmand poteca marcata cu punct rosu, ajungem dupa putin timp la Bastionul Apor.
14714747621960
14714747631961
14714747641102
14714747651103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Izvorul din paraul Minei Baile Tusnad?
Stancile Turnuri. Urcand pe valea Minerului - Urmand noile marcaje, triunghi albastru, ar trebui sa fie destul de usor de ajuns. (atractie turistica si geocutie) Stanca Soimilor Judetul Harghita. Pornim de la intersectia strazilor Garii si Ciucas si urmarim drumul pietruit spre stanga, care ne va conduce la lacul Ciucas. A doua vizita - Dupa un an de la prima. (geoascunzis)
(obiectiv turistic cu geocutie) GK Hotel Szent Kristof. GeoKrety Hotel Szent Kristof was created to help GeoKrety on their way toward their goal. Ultima zi din Tusvanyos - In cursul diminetii am vizitat hotelul. (geoascunzis)
Mofeta din Baile Tusnad. Fara manusi de sudura - Inca nu a inceput sezonul, zona campingului este goala. Izvorul Varvapai. Izvorul Varvapai se afla in apropierea traseului turistic marcat cu banda albastra, pe partea stanga a potecii care urca pe Varful Cetatii.
Izvorul Alsotiszastovi.

Izvorul din paraul Minei Baile Tusnad in limba maghiara - magyarul: Bányászpataktövi borvíz Tusnádfürdő

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Izvorul din paraul Minei
 • Localizare pozitie pe harta Baile Tusnad
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Baile Tusnad si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izvorul din paraul Minei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Aleea Sfanta Ana
  Aleea Sfanta Ana
  Aleea Sfanta Ana, Baile Tusnad.
  Parcul Pompierilor
  Parcul Pompierilor la 0.41 km
  GR0444 Parcul Pompierilor Baile Tusnad

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.