Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lacul Crab - Porumbenii Mari - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Lacul Crab - Porumbenii Mari

Lacul Crab - Porumbenii Mari | Unde este acest loc?

Langa Porumbenii Mari, in locul unde este azi lacul Crab, a fost candva o casa. In ea locuia o femeie instarita, dar rea, vaduva Crab, impreuna cu fiica ei urata, si frumoasa ei fiica vitrega...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Ilustratie Pod de lemn Amenajari Poteca Oglinda apei Lacul Rac Podet din lemn. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Crab Porumbenii Mari! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Lacul Crab - Porumbenii Mari si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Porumbenii Mari, se afla la 1.67 km distanta.
Cazare

Cazare Porumbenii Mari (Porumbeni, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Porumbenii Mari, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.16 km distanta: Lacul Rák - Porumbenii Mari (15 poze). Lacul Rák (Rac) este situat la 2 km nord de Porumbenii Mari, la altitudinea de 600 m.
14714746111100
14714746121101
14714746131102
14714746161103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Crab Porumbenii Mari?
Gradina de Lavanda Judetul Harghita. In anul 2023 are loc cea de-a sasea recolta de lavanda de la plantatia Dianna Manufaktura, incepand cu 24 iunie.
Lavanda Montana Transylvania. Plantatia de lavanda din Cechesti poate fi vizitata in 2023, intre 24 iunie si 16 iulie, in cadrul zilelor deschise, in timpul saptamanii intre orele 15-20, in weekend intre orele 10-20.
Biserica catolica. Biserica a fost sfintita in anul 1533, iar in anul 1802 se cladeste o alta biserica, in stil gotic vechi.
Budvar Judetul Harghita. Biserica fortificata din Darjiu. Biserica unitariana fortificata din Darjiu este un monument istoric si de arhitectura din secolul XIII-XIV. Darjiu - In data de 30 iulie 2010, am gasit geocutia avand codul GCDERZ, ascunsa langa satul Darjiu. (geoascunzis)
Trambulina. Trambulina din Odorhei se afla vizavi de Baile Seiche, pe cealalta parte a drumului principal, pe partea stanga a drumului catra Polonita.
Pod din lemn peste Tarnava Mare. La 11.6 km. (punct de interes turistic cu geocutie) Mausoleul si cimitirul eroilor. Descult in parc. Aleea terapeutica din cadrul terenului de joaca al parcului central din Odorheiu Secuiesc a fost realizata in 20 ore de lucru, de catre 50 voluntari. (geoascunzis)
Fantana mosului Elek. Fantana mosului Elek se afla in parcul orasenesc din Odorheiu Secuiesc. (geoascunzis)

Lacul Crab Porumbenii Mari in limba maghiara - magyarul: Rk-tava Nagygalambfalva

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Lacul Crab
 • Localizare pozitie pe harta Porumbenii Mari
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • New Year - Found it in a short trip on New Year's Day...
 • Am gasit cutia - Am gasit geocutia...

Ai ajuns in Porumbenii Mari si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Crab? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Fantana Printesei Indurerate
Fantana Printesei Indurerate
Am ascultat cu rasuflarea taiata povestea si cantecul trist, pe care femeia a prezentat-o atat de frumos, incat si adultii au lacrimat.
Un fel de cetate
Un fel de cetate
Langa Fantana printesei indurerate, pe malul paraului Taietura, prin efort comunitar, localnicii au construit copia inchipuita a fortaretei de pe dealul Spre Cetate.

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.