Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Mini tunel sub calea ferata - Baile Tusnad

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Mini tunel sub calea ferata - Baile Tusnad - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Dinspre sud-est Sighisoara biserica catolica Sfantul Iosif
Dinspre sud-est
Imagine de satelit 2 Lacul Nimanui Miercurea Ciuc
Imagine de satelit 2
Partia de schi vara Piatra Neamt Cozla
Partia de schi vara
Pavilioane Gurghiu
Pavilioane

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Mini tunel sub calea ferata Baile Tusnad!

Vizitati Mini tunel sub calea ferata - Baile Tusnad si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Mini tunel sub calea ferata - Baile Tusnad.. Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Baile Tusnad, se afla la 1,48 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Baile Tusnad: 2
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Mini tunel sub calea ferata Baile Tusnad?
(detalii dupa autentificare)
Podul suspendat peste Olt - Baile Tusnad la la 160 m. Balcon de piatra deasupra raului Olt Baile Tusnad Judetul Harghita la la 510 m.
Izvorul din santul Komlos Baile Tusnad la la 530 m.
Geocutia ascunsa in acest loc lipseste deja de aproape 2 ani.
Mofeta lui Nelu Baile Tusnad Judetul Harghita la la 730 m.
GK Hotel Szent Kristof la la 730 m.
Cereti geocutia la receptie. Am gasit aceasta geocutie. Am depus aici Bardocz 4 GK27A4 GeoKret si GEO FORTRESS First Austrian Mega Event Geocoin.
Mofeta din Baile Tusnad la la 750 m. Inca nu a inceput sezonul, zona campingului este goala. Sambata seara, inaintea ultimului concert din cadrul Tusvanyos, cand am facut inca o plimbare la mofeta.
Izvoarele Apor si Mikes 2 - Baile Tusnad la la 940 m. La o plimbare de dupa-amiaza, iarna, am cautat aceste izvoare, venind dinspre hotelul Ciucas.
Izvoarele Apor si Mikes 1 - Baile Tusnad la la 970 m. Cand astepti sa se umple o sticla de 5 litri la izvor, ce altceva poti sa faci? Dimineata zilei de 22 05 2011, pe nemancate, am gasit aceasta geocutie.
Lacul Ciucas - Baile Tusnad la la 1,2 km.
Cu lanterna am gasit geocutia. Cu trekkingklub si doua prietene ale lui, le-am lasat pe ele sa se delecteze cautand cutia. Au inghetat pana si imaginile.
Vila Anna Baile Tusnad la la 1,2 km. Ajungand la fata locului, nu puteam sa-mi inchipui, oare unde ar putea fi ascunzisul?
Baia Saracilor - Baile Tusnad la la 1,3 km.
Dupa Parcul Pompierilor am coborat spre ruinele de Baia Saracilor.
Parcul Pompierilor - Baile Tusnad la la 1,3 km. Intr-o plimbare alaturi de trekkingklub, am gasit-o. Cu ocazia plimbarii mele prin Baile Tusnad am gasit si aceasta geocutie.
Turnul Apor - Baile Tusnad la la 1,4 km. Am facut o plimbare pana la turn impreuna cu tata, care m-a asteptat cu (multa) rabdare pana am scotocit eu dupa cutie. La prima cautare, am crezut ca lipseste cutia, dar era doar alunecata foarte adanc in scorbura.
Stanca Soimilor - Baile Tusnad la la 1,6 km.
Adica incalzirea cand sosesti la Tusnad. Am ascuns o noua geocutie, intr-un loc nou. Am verificat astazi ascunzisul, geocutia este in stare buna.
Izvorul din paraul Minei Baile Tusnad la la 1,6 km.
La 10 m inainte ca paraul Minerilor sa intre in Olt, apare si acest izvor, avand temperatura apei de 9,3 C, si cu un continut redus de saruri minerale.
Aleea Sfanta Ana - Baile Tusnad la la 1,7 km.
Si in timpul pregatirilor de plecare, ma opresc si aici. Prima geocutie ascunsa in acest loc nu a supravietuit.
Piatra Gaurita Bixad la la 1,7 km.
Este o stanca cu o gaura, care azi este colmatata.
Stancile Turnuri la la 2,1 km.
Urmand noile marcaje, triunghi albastru, ar trebui sa fie destul de usor de ajuns. Dupa un urcus pronuntat am ajuns la aceasta geocutie.
Sub podul CFR - Baile Tusnad la la 2,2 km. Pentru cina (cu gratar si mititei, adica ca de obicei la dugheana preferata) si concert, un mic ocol, pe langa gara, doar era in drum. Am gasit repede si usor aceasta geocutie.
Izvorul Koncsag - Baile Tusnad la la 2,2 km.
Dupa insuccesul de la podul CFR, am mers la izvorul Koncsag sa ne refacem rezervele de apa inainte sa urcam spre Stancile Turnuri.
Izvorul Varvapai - Baile Tusnad la la 2,4 km.
Deoarece sus nu mai gasiti apa, e bine sa va aprovizionati la pornire.
Piatra Soimilor - Bixad la la 2,5 km.
Varful Cetatii II - Baile Tusnad la la 2,6 km. Am profitat de prima zi din weekend-ul de Paste la Tusnad ca sa cucerim Varful Cetatii, un traseu pe care nu am mai fost pana acum. Am gasit aceasta geocutie.
Tura de lac - Lacul Sfanta Ana la la 2,7 km.
Dupa ce am vizitat mai multe obiective din apropiere.
Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana la la 2,7 km.
Am gasit cutia de la bisericuta, si am schimbat sacosa de nylon cu una noua si rezistenta. Am gasit geocutia, impreuna cu un prieten, totul era umed dupa ploi recente. Am cautat aproape o jumatate de ora printre copaci si pietre, dar nimic.
Fortificatia de pe Varful Cetatii - Baile Tusnad la la 2,7 km.
Asaltul final a fost un succes.
Varful Ciomatu Mare - Muntii Bodoc la la 2,7 km.
Avand atatea locuri frumoase de vizitat in tara, am cam neglijat locurile apropiate.
Izvorul Alsotiszastovi - Baile Tusnad la la 2,8 km.

Mini tunel sub calea ferata Baile Tusnad in limba maghiara - magyarul: Mini alagút a vasút alatt Tusnádfürdõ

Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Mini tunel sub calea ferata
  • Localizare pozitie pe harta Baile Tusnad
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • GK Hotel Szent Kristof: Am gasit - Am gasit aceasta geocutie.
  • Biserica Neagra Brasov: Spor la cautat - Am avut ceva batai de cap dar am gasit-o. Era total in partea opusa a bisericii unde credeam eu ca ar putea fi.
  • Vallato - Harghita-Bai: Izvoarele statiunii Harghita-Bai - Pentru ziua de azi nu ne-am propus nimic deosebit. Insa dupa-masa cerul s-a inseninat, si nu puteam sta in casa, cand soarele stralucea asa de frumos.
  • Biserica catolica - Imeni: Oare de ce? - Culmea este ca nici eu nu am avut probleme sa ajung sub capisonul crucii. Dar intrebarea Oare de ce?
  • Baile Sarate - Cristuru Secuiesc: Baile sarate, o experienta deosebita - In drumul meu spre casa, dinspre Sibiu, a plouat continuu. Ajungand insa la Cristuru Secuiesc, a iesit soarele.
  • Mofeta - Santimbru-Bai: In octombrie - Am gasit geocutia in timpul unei vizite la Santimbru-Bai in luna noiembrie. Peste statiune s-a asternut deja zapada, si in afara de noi nu mai era nimeni acolo.
  • Izvorul Ozsvath: Atentie la urcus mai degraba - Se urca pe cararea de langa izvor. Este destul de abrupt.
  • Sibiu: Am gãsit cutia - Am pus o mina de pix in ea pentru a se putea completa log-ul pe viitor.
  • Pasul Sanc - Muntii Bretcului: Cutiuta distrusa cu continut umed - Dupa ce am pierdut timpul cu restul geoobiectivelor din zona, am ajuns aici dupa inserare. In posesia coordonatelor gps este foarte usoara gasirea ascunzisului.
  • Lacul Rosu: Am urmat indicatiile de traseu - In aceasta perioada lacul era inghetat, avand un farmec aparte. Cutia era bine ambalata, dar cu ceva condens.
  • Bastionul Croitorilor - Cluj: Multumesc - Multumesc pentru geocutie.
  • Popasul cu priveliste - Izvoru Muresului: Destinatia locul de odihna - De la izvorul de leac pentru ochi am pornit spre varful Arama Neagra, dar intentionam sa ajung doar la popasul amenajat. Oricum, nu mai aveam destul timp pentru o drumetie mai lunga, pana la inserare.
  • Cetatea Fergettyu - Aninoasa: Cetatea Vartej - Am fost primul gasitor a geocutiei. Chiar daca din vechea cetate de pamant azi nu a mai ramas nici o urma.
  • Sonda straveche de la Poieni - Targu Ocna: Titlul comentariului - Este inutil folosirea titlului ascunzisului pentru titlul comentariului. Nu ofera informatie in plus.
  • Lacul Crab - Porumbenii Mari: Am gasit cutia - Am gasit geocutia.
  • Lunca de Sus: Buncarul Cetatea Bufnitei din Valea Garbei - Pentru gasirea geocutiei este necesara privirea cu atentie a fotografiei ascunzisului. Felicitari trekkingklubului pentru ideea de a evidentia acest interesant obiectiv.
  • Liceul Marton Aron Miercurea Ciuc: Ascunzisul Liceul Marton Aron - Nu am participat la ascunderea acestei geocutii, si totusi, stiam exact unde este ascunzisul. Un ascunzis bine ales, o geocutie pe masura, demna pentru locatia prezentata.
  • Podul Borzia - Galaoaia: Trist sa ajung numai al doilea - Langa Galaoaia se afla un pod peste Mures, care ne duce spre Borzia. Podul a fost amplasat pe o stanca uriasa, stanca care este denumita Piatra lui Vig Albert.
  • Varful Bodoc - Muntii Bodoc: Pe cel mai spectaculos varf al Muntilor Bodoc - Am plecat de la coada Lacului Padureni. Unde ne-am si intors dupa ce am inconjurat, doar pe culme, toata valea Padurenilor.
  • Cetatea Brasov: Lipseste temporar - Cutia lipseste in urma renovarilor efectuate la cetate.
  • Biserica Sfantul Ioan Botezatorul - Delnita: La Delnita sunt multe de vazut! - In peripluul nostru pe la bisericile din satele secuiesti (multumita informatiilor trekkingklubului), popasul la biserica din Delnita era unul obligatoriu. Avand in vedere semnificatiile evidentiate in textul de prezentare.
  • Capela Sfanta Inima Gheorgheni: Multumesc pentru ascunzis - In fata bisericutei statea o pereche de indragostiti. Din aceasta cauza era dificil sa cauti prin zona, fara sa fi remarcat.
  • Grota sulfatara Turia: Sfat pentru cautatori - La mai putin de 10 m exista si o geocutie publicata pe un alt teren de joaca. Atentie sa nu confundati.
  • Bucin: Gasita - Am gasit geocutia.

Ai ajuns in Baile Tusnad si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Mini tunel sub calea ferata? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.