Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Muntele Mic - Frumoasa - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Muntele Mic - Frumoasa

Muntele Mic - Frumoasa | Unde este acest loc?

Muntele Mic - Frumoasa ..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Frumoasa Muntele Mic Muntele Mic Muntele Paganilor Partie schi Lac de acumulare Baraj. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Muntele Mic Frumoasa! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Muntele Mic - Frumoasa si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Frumoasa, se afla la 2.18 km distanta.
Cazare

Cazare Frumoasa (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Frumoasa, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 1.76 km distanta: Lacul de baraj Frumoasa - Drumul Fanului (10 poze).
14714757041100
14714757051101
14714757231102
14714760601103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Muntele Mic Frumoasa?
Biserica catolica. Barzava apartine comunei Frumoasa. Barzava - prima cutie, da! - Fiind destul de dimineata, biserica era inchisa, asa ca ne-am multumit sa o privim/admiram doar din exterior, pornind apoi sa cautam cutia. (geoascunzis)
Capela Sfantul Iosif. Capela romano-catolica este inaltata in locul numit Gradina Capelei. Traducerea binevoitorului :-) - In Barzava, in cimitirul vechi de langa capela din piatra, se afla monumentul funerar al locotenentului major Balogh Ignác (1822-1890) . (geoascunzis)
(obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Valea paraului Pustnicul. Loc fain de picnic in valea paraului Pustnicul, langa Soimeni-Ciuc.
Pasul Ghimes. Pasul Ghimes - In locul descris al ascunzisului, am gasit doar o piatra. Biserica catolica. La 5.2 km. Mihaileni este asezat pe traseul DJ 124, la 18 km nord de Miercurea-Ciuc, in valea paraului Racu. Ascunzisul de la biserica din Mihaileni - Acoperisului de scandura de la podul intrarii de la biserica a fost renovat.
Biserica Soimeni. Satul Soimeni, component al comunei Pauleni-Ciuc, este accesibil pe drumuri asfaltate, atat dinspre vest, dinspre centrul de comuna, cat si dinspre sud-vest, dinspre Miercurea Ciuc. Geocutia ascunsa de mine - Deoarece am pornit destul de tarziu la cautare de geocutii, dupa masa la ora 16, eram putin grabit.
Manastirea Fagetel. Aflata sub Pasul Ghimes, aproape de izvoarele Trotusului, manastirea este un obiectiv turistic in sine. Manastirea Fagetel - Amplasamentul obiectivului il face usor accesibil vizitatorilor si credinciosilor.
Capela romano-catolica din Delnita. Satul Delnita, apartinand comunei Pauleni-Ciuc, este cunoscut prin Biserica Sf. Geocutie dizlocata - Am gasit geocutia putin dizlocata din locul ei, pe partea cealalta a gardului.
Cariera de nisip si pietris. Am gasit locul cu ocazia unei ture cu bicicleta, din intamplare.
Biserica catolica. Distanta pana la Miercurea-Ciuc este de numai 5 km. La Pauleni-Ciuc publicitate nu mai e - De sus, de pe promontoriul pe care este cocotata cocheta biserica a Paulenilor, am urmarit joaca, din curtea scolii de jos, a doi sateni costumati in stravechi straie de luptatori mongoli, ce-i invatau pe copii sa traga cu arcul.

Muntele Mic Frumoasa in limba maghiara - magyarul: Kis-Havas Csíkszépviz

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Frumoasa
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Muntele Mic - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • O noua cutie intr-un loc nou - Am primit urmatoarea instiintare de pe ...
 • Gasit la inceput de iunie - Cutia era ravasita, probabil gasita de animale salbatice...

Ai ajuns in Frumoasa si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Muntele Mic? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Lacul de baraj Frumoasa
Lacul de baraj Frumoasa la 1.5 km
GR0672 Lacul de baraj Frumoasa
Baile Barzava
Baile Barzava
Baile Barzava se situeaza la est de satul Barzava, langa paraul cu acelasi nume.

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.