Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Muzeul palariilor de paie - Criseni - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Muzeul palariilor de paie - Criseni | Unde este acest loc?

Szocs Lajos, al carui familie de trei generatii se ocupa de fabricarea de palarii de paie, s-a hotarat sa infiinteze primul Muzeu al Palariilor din Paie din tara la Criseni. Muzeul a fost infiintat intr-o casa taraneasca traditionala renovata...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Muzeul palariilor de paie Criseni! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Muzeul palariilor de paie - Criseni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Criseni, se afla la 0.19 km distanta.
Cazare

Cazare Criseni (Atid, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Criseni, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 14.5 km distanta: Piatra Siclodului - Muntii Gurghiului (8 poze).
14714723091100
14714723111101
14714723141962
14714723171103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Muzeul palariilor de paie Criseni?
Oaza. Cavitatile de langa Sansimion. Ele dateaza din timpul navalirii tatarilor. (obiectiv interesant cu geocutie)
Fiasteto. Fiasteto, inainte de furtuna - Am reusit sa parcurgem jumatatea drumului dintre Atia si platou cu masina, apoi am continuat pe jos. (atractie turistica si geocutie) Podul acoperit. Clopotnita si biserica reformata. (obiectiv turistic cu geocutie) Atia. La 14.1 km. (obiectiv turistic cu geocutie) Piatra Siclodului. La 14.5 km. La inceput urmarim un drum de caruta, apoi o poteca prin padure.
Gradina de Lavanda. La 15.3 km. In gradina de lavanda se poate intra prin doua porti, prin intrarea de pe strada Kriza Janos 59, respectiv strada Szekely 9.
Baile Sarate. Baile sarate, o experienta deosebita - In drumul meu spre casa, dinspre Sibiu, a plouat continuu. Fantana cu apa sarata. Fantana cu apa sarata de la Arcio, este situata pe malul drept al paraului Corund, la 200 m de la intersectia spre Atia, in directia sud. Provocare si satisfactie - Nu sunt adeptul ascunzisurilor de tip mistery, unde trebuie sa rezolvi acasa cuvinte incrucisate, inainte sa afli coordonatele ascunzisului.
Dealul Melcului. In drum spre casa - M-am oprit sa vad starea actuala a amenajarilor de pe Dealul Melcului.

Muzeul palariilor de paie Criseni in limba maghiara - magyarul: Szalmakalap M˙zeum K§rispatak

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Harghita
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Criseni
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Muzeul palariilor de paie - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Criseni si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Muzeul palariilor de paie? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Biserica reformata
  Biserica reformata
  Biserica reformata - Bezid.
  Zidul Plangerii
  Zidul Plangerii la 4.12 km
  GR0489 Zidul Plangerii Bezidu Nou

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.