Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Muzeul scolar - Minele Lueta - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Poza Muzeul scolar - Minele Lueta

Muzeul scolar - Minele Lueta | Unde este acest loc?

Muzeul scolar de la Minele Lueta apartine de Centrul Scolar Gabor Aron. Exponatele dateaza dinainte de anul 1990, in marea lor majoritate sunt obiecte folosite la scoala si gradinita. Minele Lueta, odinioara un loc aglomerat cu sute de mineri, azi este o zona linistita...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Azi muzeu Monumentul minerilor Bicicleta-decor Inscriptiile de la intrare Turn din lemn cu ceas Roti de apa. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Muzeul scolar Minele Lueta! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Muzeul scolar - Minele Lueta si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Minele Lueta, se afla la 0.23 km distanta.
Cazare

Cazare Minele Lueta (Vlahita, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Minele Lueta, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 6.25 km distanta: Baile Chirui (6 poze).
1471473620980
1471473624981
1471473628982
1471473632983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Muzeul scolar Minele Lueta?
(obiectiv turistic cu geocutie) Baile Homorod. Baile Homorod lies at an altitude of 740-760 m in the valley of Nagy-Homoród river and the Fürdo brook. Ascunzis mult mai bun - Am gasit si aceasta geocutie. (geoascunzis)
Belvedere Judetul Harghita. In partea de nord-vest si deasupra localitatii Capalnita, pe versantul sud-estic al varfului Homorod, se afla un perete de stanca. (geoascunzis)
Piatra Soimului. La 5.9 km. Cea mai rapida modalitate de acces - Odata ajuns sus, am pornit gps-ul. (atractie turistica si geocutie) Faneata Iadului. Faneata Iadului, primul - Am ajuns la fata locului dupa inserare, dar ascunzisul poate fi cautat si noaptea. Fagul tunel. Aproape de capatul estic al comunei Satu Mare, se bifurca un drum asfaltat care ne duce paralel cu paraul Bradestii Mari, catre est, apoi spre nord-est.
Via ferrata Soim Calator. Putem admira privelistea si flora peretilor de stanca.
Cimitirul vechi din Satu Mare. Surducul Varghisului. La extremitatea nordica a Muntilor Persani-Rica, paraul Varghis a creat una dintre cele mai spectaculoase chei din Carpatii Orientali. Pesteri, ursi si lilieci - Zona este o adevarata cutie plina de surprize.
Stanca Minunilor. O panorama nedescrisa - Am găsit si această geocutie.

Muzeul scolar Minele Lueta in limba maghiara - magyarul: Iskolamúzeum Lövétebánya

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Harghita
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Muzeul scolar
 • Localizare pozitie pe harta Minele Lueta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Minele Lueta si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Muzeul scolar? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Izvorul de apa minerala Bradul Rotund
  Izvorul de apa minerala Bradul Rotund la 0.26 km
  GR3344 Izvorul de apa minerala Bradul Rotund Minele Lueta
  Izvorul de apa minerala Lobogo
  Izvorul de apa minerala Lobogo la 1.71 km
  GR3336 Izvorul de apa minerala Lobogo Vlahita

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.