Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Parcul Pompierilor - Baile Tusnad - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Parcul Pompierilor - Baile Tusnad

Parcul Pompierilor - Baile Tusnad | Unde este acest loc?

Parcul Pompierilor Baile Tusnad ..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Inscriptie Parcul Pompierilor 1 Parcul Pompierilor 2 Parcul Pompierilor 3 Parcul pompierilor din Băile Tușnad Parcul pompierilor din Băile Tușnad 2 Masinaria infernala. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Parcul Pompierilor Baile Tusnad! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Parcul Pompierilor - Baile Tusnad si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Baile Tusnad, se afla la 0.2 km distanta.
Cazare

Cazare Baile Tusnad (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Baile Tusnad, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.22 km distanta: Bastionul Apor, Varful Ludmila - Baile Tusnad (8 poze). Din Baile Tusnad, urmand poteca marcata cu punct rosu, ajungem dupa putin timp la Bastionul Apor.
14714747621960
14714747631961
14714747641102
14714747651103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Parcul Pompierilor Baile Tusnad?
(obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Izvorul din santul Komlos Judetul Harghita. Santul Komlos, care delimiteaza statiunea balneara Baile Tusnad, inglobeaza mai multe izvoare. Geocutie noua la izvor - Geocutia ascunsa in acest loc lipseste deja de aproape 2 ani, era si timpul pentru reamenajare. (geoobiectiv cu geocutie)
Stanca Soimilor. Drumul trece peste calea ferata, atentie mare, trecerea este exact intr-o curba. A doua vizita - Dupa un an de la prima. (obiectiv interesant cu geocutie)
Izvorul Koncsag. La 930 m. Izvorul Koncsag, a se pronunta Conceag, se afla la nord de gara din Baile Tusnad, pe partea dreapta a podului feroviar care trece peste Olt. Buna apa de izvor - Dupa insuccesul de la podul CFR, am mers la izvorul Koncsag sa ne refacem rezervele de apa inainte sa urcam spre Stancile Turnuri.
Stancile Turnuri. Stancile Turnuri sunt o serie de stanci de andezit de forma unor turnuri, care se inalta deasupra brazilor, si care se afla pe versantul geografic stang al vaii Paraul Minelor, de langa statiunea Baile Tusnad. Urcand pe valea Minerului - Urmand noile marcaje, triunghi albastru, ar trebui sa fie destul de usor de ajuns.
Izvorul Varvapai. Deoarece sus nu mai gasiti apa, e bine sa va aprovizionati la pornire.
Izvorul Alsotiszastovi. Apa Rosie. Trei culori - Am incheiat excursia in zona cu o partida de. Varful Cetatii II. Cucerirea Varfului Cetatii - Am profitat de prima zi din weekend-ul de Paste la Tusnad ca sa "cucerim" Varful Cetatii, un traseu pe care nu am mai fost pana acum. Fortificatia de pe Varful Cetatii. Asaltul final - Asaltul final a fost un succes.

Parcul Pompierilor Baile Tusnad in limba maghiara - magyarul: Tûzoltó Park Tusnádfürdő

[ Sus ↑ ]
Atractii inedite - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Parcul Pompierilor
 • Localizare pozitie pe harta Baile Tusnad
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Cu placere - Sper ca v-a placut Baile Tusnad, o statiune linistita, dar intr-un cadru natural deosebit, cu o densitate foarte mare de geoobiective...
 • Masinaria infernala - Din tot weekendul la Tusnad, Parcul Pompierilor a fost ascunzisul preferat al fiului meu...
 • Plimbare - Intr-o plimbare alaturi de trekkingklub, am gasit-o...
 • Plimbare prin Baile Tusnad - Cu ocazia plimbării mele prin Băile Tușnad am găsit și această geocutie...

Ai ajuns in Baile Tusnad si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Parcul Pompierilor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Baia Saracilor
Baia Saracilor
In Baile Tusnad, pe panta terasei de deasupra lacului Ciucas, se afla baia populara Baia Saracilor, sau Preotilor.
Vila Anna Baile Tusnad
Vila Anna Baile Tusnad la 0.09 km
GR0123 Vila Anna Baile Tusnad

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.