Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Pestera Orban Balazs - Surducul Varghisului - Meresti - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Pestera Orban Balazs - Surducul Varghisului - Meresti

Pestera Orban Balazs - Surducul Varghisului - Meresti | Unde este acest loc?

Pestera Orban Balazs - Surducul Varghisului, Meresti..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Pestera Meresti Gard pentru protectia liliecilor. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Pestera Orban Balazs Surducul Varghisului Meresti! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Pestera Orban Balazs - Surducul Varghisului - Meresti si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Meresti, se afla la 6.7 km distanta.
Cazare

Cazare Meresti (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Meresti, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.01 km distanta: Pestera Mare de la Meresti - Surducul Varghisului (18 poze).
1471474673980
1471474744981
1471474752982
1471474753983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Pestera Orban Balazs Surducul Varghisului - Meresti?
Baile sarate de la stufaris. Alte denumiri sunt Baile Negre, respectiv Baile Balazs Jozsef.
Cetatea Hagymas. (atractie turistica si geocutie) Dealul Spanzuratorii. La 9 km. Dealul care se afla la est de sat apare pe o harta veche din 1773 sub denumirea de Culmea Spanzuratorii, iar pe o alta harta din 1870 sub denumirea de Gatul Spanzuratorii. (obiectiv interesant cu geocutie)
Baile Dungo. Am gasit si aceasta geocutie - Ar merita o atenție mai mare acest loc. Dealul Dungo. De la bai spre vest, la doar 200 m distanta, pe partea geografica dreapta a paraului Sarat, se afla Dealul Dungo. (geoascunzis)
Bazinele cu apa sarata. La sud-est de localitatea Craciunel, langa baia populara Dungo, pe cursul paraului Sarat, gasim doua bazine cu apa sarata.
Piatra Soimului. Ajuns la fata locului, am salutat un localnic, care tocmai a trecut pe langa mine. Cea mai rapida modalitate de acces - Odata ajuns sus, am pornit gps-ul. (geoascunzis)
Cetatea Kustaly. La 9.8 km. Biserica unitariana. Am gasit-o - Am găsit și acesată geocutie cu o mică căutare în plus ca de obicei. Dumbrava Castanilor. Dumbrava cu castanii de peste o suta de ani se afla la nord-vest de satul Craciunel, la marginea localitatii.

Pestera Orban Balazs Surducul Varghisului - Meresti in limba maghiara - magyarul: Orbán Balázs-barlang Vargyas-szoros

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Pestera Orban Balazs
 • Localizare pozitie pe harta Surducul Varghisului - Meresti
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Surducul Varghisului - Meresti si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Pestera Orban Balazs? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Stanca Minunilor
  Stanca Minunilor la 0.2 km
  GR0072 Stanca Minunilor
  Surducul Varghisului
  Surducul Varghisului
  La extremitatea nordica a Muntilor Persani-Rica, paraul Varghis a creat una dintre cele mai spectaculoase chei din Carpatii Orientali.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.