Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Piatra Mica a Bufnitei - Harghita-Bai - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Piatra Mica a Bufnitei - Harghita-Bai

Piatra Mica a Bufnitei - Harghita-Bai | Unde este acest loc?

Piatra Mica a Bufnitei - Harghita-Bai..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Spre punctul de belvedere De la baza stancii Harghita Ciceului Varful Mihaihovos Gemeni. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Piatra Mica a Bufnitei Harghita-Bai! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Piatra Mica a Bufnitei - Harghita-Bai si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Harghita-Bai, se afla la 7.13 km distanta.
Cazare

Cazare Harghita-Bai (Miercurea Ciuc, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Harghita-Bai, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.01 km distanta: Piatra Mica a Bufnitei - Harghita Madaras (18 poze).
14714760851100
14714760861101
14714760891102
14714760921103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Piatra Mica a Bufnitei Harghita-Bai?
Ciuperci de piatra. Pe partea vestica a platoului Harghita-Ciceu gasim niste formatiuni interesante de stanca, care sunt asemanatoare unor ciuperci uriase de piatra. (geoobiectiv cu geocutie)
Cetatea Racu. Probabil o fortificatie din perioada Latene, folosit - conform vestigiilor arheologice - si in secolul I, apoi, dupa o perioada de intrerupere si in evul mediu timpuriu. Revalorizare - Am ajuns la cetatea Racu pe un traseu neconventional ce porneste din Siculeni si trece pe la Piatra Tabulata, pe care il vom descrie curand pe site-ul muntesiflori. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Cetatea Bufnitei. Harghita - Peisaj perfect, un pic greu de urcat, dar merita efortul. (obiectiv turistic cu geocutie) Piatra Tabulata. De langa stanca avem o priveliste frumoasa asupra Ciucului de Mijloc si Superior. Muzeu forestier la Stogul de Piatra - Am urcat azi pe varful Harghita Siculeni.
Pasul Ferto. La 6.8 km. Din cauza padurii dense s-ar putea sa ai semnal mai slab la gps. Peste Pasul Ferto in luna iulie - Am gasit geocutia ascunsa langa Pasul Ferto, in timpul unei ture, cu ocazia caruia am trecut dinspre localitatea Madaras Ciuc spre Izvoare, dupa care am urcat pe varful Harghita Madaras.
Mofeta Judetul Harghita. Mofeta - Harghita-Bai.
Sfinxul de la Izvoare. Partia Csipike. Izvorul Piricske si Partia Csipike - Harghita-Bai. Partia Csipike - Harghita-Bai - Vin de 8 ani in zona, cunosteam izvoarele Vallato si Csipike, dar nu stiam de acesta, desi e foarte aproape de partia mica.
Parcul de aventura Balu.  Jocurile sunt accesibile atat pentru copii cat și pentru adulți. La ciot am ajuns pe malul lacului - Fiind un impatimit de ski, am vazut crescand statiunea - tubbingul, patinoarul, Balu Park.
Gura de mina. In jurul statiunii gasim mai multe halzi de steril, rezultate din depozitarea reziduurilor din exploatare.
Belvedere. Stancile sunt spectaculoase si de jos, iar de sus avem o priveliste deosebita.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Piatra Mica a Bufnitei
 • Localizare pozitie pe harta Harghita-Bai
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Harghita-Bai si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Piatra Mica a Bufnitei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cascada Paraului Saritor
  Cascada Paraului Saritor
  Micul platou format sub varful Harghita Madaras, format aici in timpul activitatii vulcanice confera locului un aspect in trepte.
  Varful Harghita Madaras
  Varful Harghita Madaras
  Harghita Madaras este una dintre cele mai populare partii de schi din Transilvania.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.