Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Piatra Soimului - Baile Chirui - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Piatra Soimului - Baile Chirui

Piatra Soimului - Baile Chirui | Unde este acest loc?

Ajuns la fata locului, am salutat un localnic, care tocmai a trecut pe langa mine. Era tocmai proprietarul curtii, care ma despartea de stanca. Mi-a dat voie sa trec, astfel incat am urcat pe versantul abrupt din capatul curtii, aceasta fiind cea mai rapida modalitate de a ajunge pe stanca, dar si cea mai grea...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Priveliste de pe stanca Piatra Soimului Baile Chirui Priveliste spre sud Casele de sub stanca. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Piatra Soimului Baile Chirui! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Piatra Soimului - Baile Chirui si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Baile Chirui, se afla la 0.32 km distanta.
Cazare

Cazare Baile Chirui (Lueta, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Baile Chirui, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.38 km distanta: Baile Chirui (6 poze).
1471473620980
1471473624981
1471473628982
1471473632983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Piatra Soimului Baile Chirui?
Muzeul scolar. Exponatele dateaza dinainte de anul 1990, in marea lor majoritate sunt obiecte folosite la scoala si gradinita. (obiectiv interesant cu geocutie)
Izvorul de apa minerala Lobogo. Ruinele forjei. La iesirea din sud-vest a orasului Vlahita, in partea sudica a localitatii, Mina Sfanta Cruce, se pot vedea si azi ruinele unei forje.
Pasul Vlahita. Este soseaua care desparte Harghita Centrala de Harghita de Sus, pe care traverseaza drumul national ce asigura legatura intre cele doua regiuni, ale Odorheiului si a Ciucului. Pasul Vlahita - Am cautat in 2 zile diferite cutia. (obiectiv interesant cu geocutie)
Pasul Tolvajos. Belvedere. Stancile sunt spectaculoase si de jos, iar de sus avem o priveliste deosebita. (obiectiv interesant cu geocutie)
Gura de mina Judetul Harghita. In jurul statiunii gasim mai multe halzi de steril, rezultate din depozitarea reziduurilor din exploatare. (obiectiv interesant cu geocutie)
Refugiu montan. La 9.4 km. Via ferrata Soim Calator. Catarand aici, umblam in tinutul soimilor.
Surducul Varghisului Judetul Covasna. La 9.6 km. Cu fenomene exo- si endocarstice, urme ale asezarilor preistorice, o bogata fauna si flora, si o deosebita frumusete peisagistica. Pesteri, ursi si lilieci - Zona este o adevarata cutie plina de surprize.

Piatra Soimului Baile Chirui in limba maghiara - magyarul: Sólyomkő-szikla Kirulyfürdő felett

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Piatra Soimului
  • Localizare pozitie pe harta Baile Chirui
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Cea mai rapida modalitate de acces - Odata ajuns sus, am pornit gps-ul...

Ai ajuns in Baile Chirui si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Piatra Soimului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Piatra Colibei
Piatra Colibei la 2 km
GR0069 Piatra Colibei
Cascada Surduc
Cascada Surduc
Partea vaii Varghisului, denumita Surduc, se afla la est de orasul Vlahita, intre Culmea Stejarului si Dealul Fagul Surducului.

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.