Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Piatra Tarcii - Odorheiu Secuiesc - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Piatra Tarcii - Odorheiu Secuiesc

Piatra Tarcii - Odorheiu Secuiesc | Unde este acest loc?

Piatra Tarcii, sau Dambul Mare pe harta militara, avand inaltimea de 886 m, este cel mai inalt deal din jurul orasului Odorheiu Secuiesc. Din departare pare doar un varf acoperit cu padure. Ajungand pe culme insa, ne intampina un loc de popas acoperit, cu un stalp pe care este indicata inaltimea de 888 m...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Dinspre vest Deasupra copacilor Deasupra stancii Promontoriu Priveliste Pericol de cadere! De pe stanca Priveliste cu ceata Tufis dezbracat Poteca primejdioasa Punct belvedere. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Piatra Tarcii Odorheiu Secuiesc! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Piatra Tarcii - Odorheiu Secuiesc si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Valeni, se afla la 3.37 km distanta.
Cazare

Cazare Valeni (Feliceni, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Valeni, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.04 km distanta: Piatra Tarcii (10 poze).
14714743541100
14714743551101
14714743561102
14714743571103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Piatra Tarcii Odorheiu Secuiesc?
Fantana mosului Elek. Este creatia sculptorului Zavaczki Walter. (obiectiv interesant cu geocutie)
Descult in parc. Aleea terapeutica din cadrul terenului de joaca al parcului central din Odorheiu Secuiesc a fost realizata in 20 ore de lucru, de catre 50 voluntari. (geoascunzis)
Pod din lemn peste Tarnava Mare. Podul din lemn leaga partea sud-estica a orasului Odorheiu Secuiesc, cu partea din nord-vest. (geoobiectiv cu geocutie)
Cimitirul vechi din Satu Mare. (obiectiv turistic cu geocutie) Cavitatile de langa Satu Mare Judetul Harghita. Kolik - Satu Mare, Harghita - In data de 20 septembrie 2007 am gasit geocutia avand codul GCKLKB, ascunsa langa cavitatea Kolik, satul Satu Mare, judetul Harghita. Budvar. Biserica unitariana. La 7.6 km. Trambulina. Trambulina din Odorhei se afla vizavi de Baile Seiche, pe cealalta parte a drumului principal, pe partea stanga a drumului catra Polonita.
Biserica catolica. Biserica romano-catolica din Polonita, comuna Feliceni, se afla pe strada Templom (Bisericii) numarul 124.
Fagul tunel. Aproape de capatul estic al comunei Satu Mare, se bifurca un drum asfaltat care ne duce paralel cu paraul Bradestii Mari, catre est, apoi spre nord-est.
Faneata Iadului. Faneata Iadului, primul - Am ajuns la fata locului dupa inserare, dar ascunzisul poate fi cautat si noaptea.

Piatra Tarcii Odorheiu Secuiesc in limba maghiara - magyarul: Szarkakő Székelyudvarhely

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Piatra Tarcii
 • Localizare pozitie pe harta Odorheiu Secuiesc
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Excursie de dupa-masa - Nu as fi crezut ca o sa gasim in apropiere de orasul Odorheiu Secuiesc un loc atat de potrivit pentru o excursie de dupa-masa...
 • Gasita - Am gasit aceasta geocutie...

Ai ajuns in Odorheiu Secuiesc si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Piatra Tarcii? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Chipul de piatra
Chipul de piatra
Crucea de piatra, denumita Chipul de piatra, se afla la est de orasul Odorheiu Secuiesc, si la nord-vest de Piatra Tarcii.
Valea paraului Feheres
Valea paraului Feheres la 1.6 km
GR0578 Valea paraului Feheres

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.