Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Pod din lemn peste Tarnava Mare - Odorheiu Secuiesc - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Pod din lemn peste Tarnava Mare - Odorheiu Secuiesc

Pod din lemn peste Tarnava Mare - Odorheiu Secuiesc | Unde este acest loc?

Podul din lemn leaga partea sud-estica a orasului Odorheiu Secuiesc, cu partea din nord-vest...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Pod construit din lemn Privit dinspre parc Tarnava Mare Pod cu flori. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Pod din lemn peste Tarnava Mare Odorheiu Secuiesc! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Pod din lemn peste Tarnava Mare - Odorheiu Secuiesc si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Odorheiu Secuiesc, se afla la 0.7 km distanta.
Cazare

Cazare Odorheiu Secuiesc (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Odorheiu Secuiesc, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 1.43 km distanta: Cavitatile din Budvar - Odorheiu Secuiesc (6 poze).
1471473410980
1471473414981
1471473416982
1471473419983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Pod din lemn peste Tarnava Mare Odorheiu Secuiesc?
Cimitirul de animale. Stabilimentul clandestin se afla la marginea padurii. (obiectiv interesant cu geocutie)
Trambulina. Chipul de piatra. Crucea de piatra, denumita Chipul de piatra, se afla la est de orasul Odorheiu Secuiesc, si la nord-vest de Piatra Tarcii.
Biserica catolica. Piatra Tarcii. Din departare pare doar un varf acoperit cu padure. Excursie de dupa-masa - Nu as fi crezut ca o sa gasim in apropiere de orasul Odorheiu Secuiesc un loc atat de potrivit pentru o excursie de dupa-masa. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Turnul inclinat. In decurs de 300 de ani, sateni au reconstruit biserica nu mai putin decat de 5 ori.
(obiectiv turistic cu geocutie) Turn de observatie. In anul 2006 composesoratul din Cireseni, antreprenori locali, si cu ajutorul comunei Feliceni, au construit aici un turn de observatie.
Dealul Gordon. Troita Sfanta Maria Regina. Pe o colina mica aflata ceva mai jos de promontoriul Dealului Gordon pe care se afla statuia uriasa a lui Isus exista o troita din lemn - o creatie artistica aparte. O jumatate de ora dus-intors - Am coborat din varful dealului Gordon la statuia Mariei, pe jos.

Pod din lemn peste Tarnava Mare Odorheiu Secuiesc in limba maghiara - magyarul: Fahíd a Nagy-Küküllő felett Székelyudvarhely

[ Sus ↑ ]
Atractii inedite - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Pod din lemn peste Tarnava Mare
 • Localizare pozitie pe harta Odorheiu Secuiesc
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Odorheiu Secuiesc si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Pod din lemn peste Tarnava Mare? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Descult in parc
  Descult in parc
  Aleea terapeutica din cadrul terenului de joaca al parcului central din Odorheiu Secuiesc a fost realizata in 20 ore de lucru, de catre 50 voluntari.
  Fantana mosului Elek
  Fantana mosului Elek
  Fantana mosului Elek se afla in parcul orasenesc din Odorheiu Secuiesc.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.