Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Podul suspendat peste Olt - Baile Tusnad - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Podul suspendat peste Olt - Baile Tusnad

Podul suspendat peste Olt - Baile Tusnad | Unde este acest loc?

Podul suspendat peste Olt - Baile Tusnad..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Pod suspendat peste Olt Copacul care creste din fier Capatul podului din vest Traversarea podului Un caine fricos Pod suspendat 1 Pod suspendat 2 Loc pentru odihna Capatul podului din est Sub podul suspendat Loc de odihna. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Podul suspendat peste Olt Baile Tusnad! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Podul suspendat peste Olt - Baile Tusnad si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Baile Tusnad, se afla la 1.58 km distanta.
Cazare

Cazare Baile Tusnad (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Baile Tusnad, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 1.45 km distanta: Bastionul Apor, Varful Ludmila - Baile Tusnad (8 poze). Din Baile Tusnad, urmand poteca marcata cu punct rosu, ajungem dupa putin timp la Bastionul Apor.
14714747621960
14714747631961
14714747641102
14714747651103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Podul suspendat peste Olt Baile Tusnad?
Parcul Pompierilor. Cu placere - Sper ca v-a placut Baile Tusnad, o statiune linistita, dar intr-un cadru natural deosebit, cu o densitate foarte mare de geoobiective. (obiectiv turistic cu geocutie) Turnul Apor. Turnul se afla in renovare - Dupa ce am primit din mai multe parti relatari despre turn, m-am asteptat sa gasesc turnul intr-o stare jalnica. (punct de interes turistic cu geocutie) Piatra Gaurita. (atractie turistica si geocutie) Stanca Soimilor. A doua vizita - Dupa un an de la prima. (atractie turistica si geocutie) Izvorul din paraul Minei. Izvorul din paraul Minei - Baile Tusnad.
Aleea Sfanta Ana. Geocutie noua in ascunzis - Prima geocutie ascunsa in acest loc nu a supravietuit.
Stancile Turnuri Judetul Harghita. Stancile Turnuri sunt o serie de stanci de andezit de forma unor turnuri, care se inalta deasupra brazilor, si care se afla pe versantul geografic stang al vaii Paraul Minelor, de langa statiunea Baile Tusnad. Urcand pe valea Minerului - Urmand noile marcaje, triunghi albastru, ar trebui sa fie destul de usor de ajuns.
Izvorul Koncsag. Izvorul Koncsag, a se pronunta Conceag, se afla la nord de gara din Baile Tusnad, pe partea dreapta a podului feroviar care trece peste Olt. Buna apa de izvor - Dupa insuccesul de la podul CFR, am mers la izvorul Koncsag sa ne refacem rezervele de apa inainte sa urcam spre Stancile Turnuri.
Izvorul Varvapai. Deoarece sus nu mai gasiti apa, e bine sa va aprovizionati la pornire.
Tura de lac. Daca tot am facut o tura de lac la picior si ne-a placut, am hotarat sa amplasam o cutie in acest punct de interes, pentru a indemna si pe alti vizitatori sa faca acelasi lucru. In sfarsit am gasit ascunzisul - Dupa ce am vizitat mai multe obiective din apropiere, respectiv varful Ciomatu Mare si ramasitele turnului de belvedere de langa tinovul Mohos, am incheiat ziua cu o traditionala tura de lac.
Piatra ovala. Lacul Sfanta Ana din masivul Puciosu (Ciomatu), aflat intr-un crater nedrenat, geaman cu craterul Mohos, este singurul lac de crater de la noi din tara. Lipsa semnal gsm - Sfat pentru cei care ajung, si vor sa gaseasca cutiutele.
Varful Cetatii II. Cucerirea Varfului Cetatii - Am profitat de prima zi din weekend-ul de Paste la Tusnad ca sa "cucerim" Varful Cetatii, un traseu pe care nu am mai fost pana acum. Varful Ciomatu Mare. Domina craterul vulcanic in care se afla Lacul Sf. Pe urmele ursilor - Avand atatea locuri frumoase de vizitat in tara, am cam neglijat locurile apropiate.

Podul suspendat peste Olt Baile Tusnad in limba maghiara - magyarul: Függőhíd az Olt felett Tusnádfürdő

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Baile Tusnad
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Podul suspendat peste Olt - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Baile Tusnad si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Podul suspendat peste Olt? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Mini tunel sub calea ferata
  Mini tunel sub calea ferata la 0.16 km
  GR2573 Mini tunel sub calea ferata Baile Tusnad
  Izvorul din santul Komlos
  Izvorul din santul Komlos
  Santul Komlos, care delimiteaza statiunea balneara Baile Tusnad, inglobeaza mai multe izvoare.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.