Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Refugiu montan - Surducul Varghisului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Refugiu montan - Surducul Varghisului

Refugiu montan - Surducul Varghisului | Unde este acest loc?

Refugiu montan - Surducul Varghisului..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Refugiu montan Glorie In fundal iesire din via ferrata. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Refugiu montan Surducul Varghisului! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Refugiu montan - Surducul Varghisului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Meresti, se afla la 6.37 km distanta.
Cazare

Cazare Meresti (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Meresti, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.27 km distanta: Surducul Varghisului (15 poze).
1471471018980
1471471030981
1471471032982
1471471053983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Refugiu montan Surducul Varghisului?
Baile Dungo. Baile au fost pentru prima data reconstruite in anul 2006, forma actuala primind-o in 2019, prin efortul comunitatii. Am gasit si aceasta geocutie - Ar merita o atenție mai mare acest loc.
Dealul Dungo. (atractie turistica si geocutie) Muzeul scolar. Exponatele dateaza dinainte de anul 1990, in marea lor majoritate sunt obiecte folosite la scoala si gradinita. (obiectiv interesant cu geocutie)
Izvoarele de apa minerala Selters. Apa minerala a izvoarelor Selters este carbogazoasa, alcalina, si putin sarata - seamana din punct de vedere al gustului si efectelor benefice cu celebra apa minerala din Niederselters, Germania. (geoascunzis)
Biserica unitariana. Am gasit-o - Am găsit și acesată geocutie cu o mică căutare în plus ca de obicei. Bazinele cu apa sarata. Dumbrava Castanilor. Padurea mixta de castani si nuci, instalata datorita unui microclimat favorabil, se intinde pe o suprafata de doua hectare. (obiectiv interesant cu geocutie)
Izvorul de apa minerala Delloi. Izvorul de apa minerala Delloi se afla la 300 m distanta de izvorul Selters, in directia nord-est.
Izvorul de apa minerala Bradul Rotund. Cetatea Kustaly. Cetatea Kustaly se afla in saua crestei principale ale Muntilor Persani.
Turn belvedere. Turnul de belvedere de langa Ocland, se afla la est de centrul comunei, pe dealul Bene.
Strada toaletelor. La 10.6 km. Nu aceasta este denumirea oficiala a strazii, care poate nici nu are vreuna.
Cascada Surduc. Partea vaii Varghisului, denumita Surduc, se afla la est de orasul Vlahita, intre Culmea Stejarului si Dealul Fagul Surducului.
Turn belvedere. Pasunea numita Dealul Chingii se afla la 900 m distanta de locul cetatii Kustaly, spre vest.

Refugiu montan Surducul Varghisului in limba maghiara - magyarul: Hegyi menedékhely Vargyas-szoros

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Harghita
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Surducul Varghisului
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Refugiu montan - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Surducul Varghisului si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Refugiu montan? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Via ferrata Soim Calator
  Via ferrata Soim Calator
  Catarand aici, umblam in tinutul soimilor.
  Surducul Varghisului
  Surducul Varghisului
  La extremitatea nordica a Muntilor Persani-Rica, paraul Varghis a creat una dintre cele mai spectaculoase chei din Carpatii Orientali.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.