Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Salcia - Miercurea Ciuc - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Salcia - Miercurea Ciuc

Salcia - Miercurea Ciuc | Unde este acest loc?

In Miercurea Ciuc, intre Parcul Central si Piata Cetatii, langa Bulevardul Timisoarei, intre blocuri, gasim o salcie cu doua trunchiuri, cu o forma interesanta...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Privire dinspre blocuri Salcie cu doua trunchiuri Dinspre trotuar. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Salcia Miercurea Ciuc! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Salcia - Miercurea Ciuc si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Miercurea Ciuc, se afla la 0.71 km distanta.
Cazare

Cazare Miercurea Ciuc (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Miercurea Ciuc, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 4.7 km distanta: Ruinele cetatii Harom de langa Baile Jigodin (10 poze).
14714790861100
14714790871101
14714790901102
14714790951103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Salcia Miercurea Ciuc?
Conacul Lazar. Conacul Lazar - Toplita-Ciuc, Miercurea Ciuc. (geoobiectiv cu geocutie)
Ciotul plopului negru. La 2.2 km. Mai exact doar ramasitele copacului, deoarece plopul a fost taiat. (obiectiv interesant cu geocutie)
Piscul Cetatii Mici. (punct de interes turistic cu geocutie) Cimitirul vechi din Jigodin. Cimitirul vechi din Jigodin, Miercurea Ciuc. Noaptea in cimitirul parasit - Ce poate fi mai interesant, decat sa cauti o geocutie noaptea, intr-un cimitir parasit.
Fantana Fontana. In partea nordica a municipiului Miercurea Ciuc, in anii 80 au fost efectuate mai multe foraje, pentru a cauta noi surse locale de apa. (geoascunzis)
Biserica catolica. Basorelieful palpabil. Placheta din bronz se afla pe un soclu din andezit, pe care nevazatorii gasesc informatii scrise in Braille.
Baia Calugarilor. Aici s-a construit o gradina pentru pelerini cu ajutorul voluntarilor. Baia Calugarilor - A
Monumentul Pictura Sangeroasa. Monumentul Pictura Sangeroasa, in limba maghiara Vereskep, sta pe punctul culminant al soselei Miercurea Ciuc - Leliceni. Pictura Sangeroasa - schimbare la fata - Dupa cum se poate constata din fotografia atasata, Pictura Sangeroasa a fost reconditionata, nu doar la fata - acum, mult mai sangerie - ci si la corp, fiindu-i construit un nou piedestal.
Izvorul Baile Jigodin. Baile Jigodin, statiunea de aceasi varsta cu cea din Borsec, se situeaza la iesirea din municipiul Miercurea Ciuc, in directie sudica, pe partea dreapta a raului Olt.

Salcia Miercurea Ciuc in limba maghiara - magyarul: A fűzfa Csíkszereda

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Salcia
 • Localizare pozitie pe harta Miercurea Ciuc
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Miercurea Ciuc si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Salcia? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Jucatorii de hochei
  Jucatorii de hochei
  Grupul statuar, reprezentand doi jucatori de hochei, se afla in fata patinoarului Vákár Lajos din Miercurea Ciuc.
  Cetatea Miko Miercurea Ciuc
  Cetatea Miko Miercurea Ciuc
  Cetatea Mikó se afla in centrul administrativ vechi al orasului Miercurea Ciuc.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.