Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Stanca Minunilor - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Stanca Minunilor

Stanca Minunilor | Unde este acest loc?

Stanca Minunilor..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Pod Sura de Piatra Pestera Tatarilor Turnul lui Csala Stanca Campul de Piatra Ruine Varful Mal Repaus Panoramă Panoramă 2. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Stanca Minunilor! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Stanca Minunilor si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Meresti, se afla la 6.86 km distanta.
Cazare

Cazare Meresti (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Meresti, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.12 km distanta: Poteca Lupilor: Sura de Piatra - Stanca Minunilor - Campul de Piatra - Varful Mal (24 poze).
14714797641100
14714797681101
14714797701102
14714797751103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Stanca Minunilor?
Piatra Soimului. La 9.7 km. Cea mai rapida modalitate de acces - Odata ajuns sus, am pornit gps-ul. (atractie turistica si geocutie) Baile Dungo. Baia populara Dungo se afla la sud-est de satul Craciunel, intre paraurile Sarat si Cuz. Am gasit si aceasta geocutie - Ar merita o atenție mai mare acest loc.
Dealul Dungo. De la bai spre vest, la doar 200 m distanta, pe partea geografica dreapta a paraului Sarat, se afla Dealul Dungo. (geoascunzis)
Cetatea Kustaly. (atractie turistica si geocutie) Bazinele cu apa sarata. Biserica unitariana. Am gasit-o - Am găsit și acesată geocutie cu o mică căutare în plus ca de obicei. Dumbrava Castanilor. La 10.1 km. Padurea mixta de castani si nuci, instalata datorita unui microclimat favorabil, se intinde pe o suprafata de doua hectare. (obiectiv interesant cu geocutie)
Izvoarele de apa minerala Selters. Muzeul scolar. La 10.4 km. Exponatele dateaza dinainte de anul 1990, in marea lor majoritate sunt obiecte folosite la scoala si gradinita.
Turn belvedere. Turnul de belvedere de langa Ocland, se afla la est de centrul comunei, pe dealul Bene.
Izvorul de apa minerala Delloi. Apa izvorului este captata intr-un inel de lemn.
Izvorul de apa minerala Bradul Rotund. Turn belvedere. Strada toaletelor. Nu aceasta este denumirea oficiala a strazii, care poate nici nu are vreuna.
Cascada Surduc.

Stanca Minunilor in limba maghiara - magyarul: Csudálókő

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Stanca Minunilor
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • O panorama nedescrisa - Am găsit si această geocutie...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Stanca Minunilor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Pestera Orban Balazs
Pestera Orban Balazs la 0.2 km
GR1659 Pestera Orban Balazs Surducul Varghisului Meresti
Surducul Varghisului
Surducul Varghisului
La extremitatea nordica a Muntilor Persani-Rica, paraul Varghis a creat una dintre cele mai spectaculoase chei din Carpatii Orientali.

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.