Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Stancile Turnuri - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Stancile Turnuri

Stancile Turnuri | Unde este acest loc?

Stancile Turnuri sunt o serie de stanci de andezit de forma unor turnuri, care se inalta deasupra brazilor, si care se afla pe versantul geografic stang al vaii Paraul Minelor, de langa statiunea Baile Tusnad. Pe spinarile turnurilor poate fi admirata planta endemica Hiearcium Telekianum...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Turn De pe stanci Stancile Turnuri Lacul Ciucas Spre partia de schi Turn Turnul Panoram„ de la turn Panoram„ de la turn 2. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Stancile Turnuri! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Stancile Turnuri si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!


Warning: mysqli_connect() [function.mysqli-connect]: (42000/1203): User q1horyng_peterg already has more than 'max_user_connections' active connections in /home/q1horyng/public_html/geotrekking.ro/swipe_ro.php on line 28
Error: Unable to connect to MySQL. Debugging error: User q1horyng_peterg already has more than 'max_user_connections' active connections