Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Teiul de 500 de ani din Leliceni - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Teiul de 500 de ani din Leliceni

Teiul de 500 de ani din Leliceni | Unde este acest loc?

Teiul de langa biserica comunei Leliceni a fost plantat probabil in prima parte a anilor 1500. Traieste in memoria oamenilor ca fiind un copac singuratic, care a strajuit biserica...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Biserica din Leliceni Loc de discutie Tei Perimetru de 3,7 m Riduri Panza de paianjen Inca verde Din intrarea in biserica Brate puternice Cimitirul din Leliceni Cruce. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Teiul de 500 de ani din Leliceni! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Teiul de 500 de ani din Leliceni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Leliceni, se afla la 0.63 km distanta.
Cazare

Cazare Leliceni (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Leliceni, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 6.4 km distanta: Ruinele cetatii Harom de langa Baile Jigodin (10 poze).
14714790861100
14714790871101
14714790901102
14714790951103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Teiul de 500 de ani din Leliceni?
Coasta Pietroasa. Coasta Pietroasa este o faleza mai mica, aproape de orasul Miercurea Ciuc, unde incepatorii pot exersa catararea pe stanca. (geoobiectiv cu geocutie)
Baile Arinul Rotund. Accesul este destul de dificil din cauza drumului destul de prost. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cimitirul vechi din Jigodin. Cimitirul vechi din Jigodin, Miercurea Ciuc. Noaptea in cimitirul parasit - Ce poate fi mai interesant, decat sa cauti o geocutie noaptea, intr-un cimitir parasit.
Basorelieful palpabil. Placheta din bronz se afla pe un soclu din andezit, pe care nevazatorii gasesc informatii scrise in Braille.
Salcia. In Miercurea Ciuc, intre Parcul Central si Piata Cetatii, langa Bulevardul Timisoarei, intre blocuri, gasim o salcie cu doua trunchiuri, cu o forma interesanta. (geoobiectiv cu geocutie)
Casa de studii a piaristilor. Casa de studii a piaristilor este coordonata de preoti-profesori calugari ai Ordinului Piaristilor, a caror misiune este educarea tineretului. (geoascunzis)
Cetatea Miko Miercurea Ciuc. Construirea cetatii incepe in anul 1623 din din ordinul lui Hidvégi Mikó Ferenc, consilier al principelui Bethlen Gábor, diplomat, cronicar, capitan al scaunului Ciuc. Cetatea Miko Miercurea Ciuc - Nu am găsit geocutia, dar am făcut căteva poze frumoase.
Gradina Micurin. La 3.9 km. Gradina Micurin este un loc legendar, dar mai mult pentru cei care au terminat scoala in liceul Márton Áron din Miercurea Ciuc.
Cioboteni. Denumirea satului provine din numele familiei "Csobod", una din familiile secuiesti din vremea stabilirii acestora pe aceste meleaguri. La Cioboteni, inauntru, inca nu! - Am cercetat minutios prezumtivul ascunzis (scara acoperita), dar in zadar! Poate vom reveni cu ocazia altei treceri prin zona, mai ales ca n-am vazut mare lucru din  biserica, ale carei porti erau inchise, aceasta fiind in plin proces de restaurare (a se vedea foto atasata).

Teiul de 500 de ani din Leliceni in limba maghiara - magyarul: Csíkszentléleki 500 éves hársfa

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Teiul de 500 de ani din Leliceni - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Fara duh spre Leliceni - Afland despre noua geocutie, am pornit imediat in cautarea ei...
 • Ascunzis nou la Leliceni - După reconstrucția porții din spatele cimitirului geoobiectivul Teiul de la Leliceni a rămas fără geocutie...
 • O alta schimbare la fata: ascunzisul de la Leliceni - "Consimtim" la comentariile elogioase la adresa locului - linistea - cea transcedentala, nu doar cea sonora - stapaneste nu doar spatiul dimprejur ci si timpul, ce parca te tine, ...
 • O noua geocutie intr-un loc nou - Deoarece ascunzisul vechi a fost distrus, am ascuns o noua geocutie intr-un loc nou...
 • Good Luck Horseshoe - Am pus in cutie cartita calatoare Good Luck Horseshoe...
 • Cartitele calatoare Hargita 40 si 50 - Da, locul este unul deosebit...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Teiul de 500 de ani din Leliceni? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Monumentul Pictura Sangeroasa
Monumentul Pictura Sangeroasa
Monumentul Pictura Sangeroasa, in limba maghiara Vereskep, sta pe punctul culminant al soselei Miercurea Ciuc - Leliceni.
Lacul Suta
Lacul Suta
Lacul Suta este un lac artificial, creat pe paraul Fitod, langa Miercurea Ciuc.

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.