Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Un fel de cetate - Porumbenii Mari - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Un fel de cetate - Porumbenii Mari

Un fel de cetate - Porumbenii Mari | Unde este acest loc?

Langa Fantana printesei indurerate, pe malul paraului Taietura, prin efort comunitar, localnicii au construit copia inchipuita a fortaretei de pe dealul Spre Cetate. Din aceasta cauza este doar un fel de cetate. Fortareata initiala a fost o cetate din pamant prevazuta cu palisada...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Sub constructie Inconjurat cu palisada Lacul fara fund Ilustratie. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Un fel de cetate Porumbenii Mari! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Un fel de cetate - Porumbenii Mari si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Porumbenii Mari, se afla la 1.28 km distanta.
Cazare

Cazare Porumbenii Mari (Porumbeni, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Porumbenii Mari, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 2.98 km distanta: Lacul Rák - Porumbenii Mari (15 poze). Lacul Rák (Rac) este situat la 2 km nord de Porumbenii Mari, la altitudinea de 600 m.
14714746111100
14714746121101
14714746131102
14714746161103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Un fel de cetate Porumbenii Mari?
Gradina de Lavanda. In gradina de lavanda se poate intra prin doua porti, prin intrarea de pe strada Kriza Janos 59, respectiv strada Szekely 9.
Podul acoperit. Lavanda Montana Transylvania. Plantatia de lavanda din Cechesti poate fi vizitata in 2023, intre 24 iunie si 16 iulie, in cadrul zilelor deschise, in timpul saptamanii intre orele 15-20, in weekend intre orele 10-20.
Biserica catolica. Biserica romano-catolica din Polonita, comuna Feliceni, se afla pe strada Templom (Bisericii) numarul 124.
Capela lui Isus. In ciuda trecutului sau multisecular, Odorheiu Secuiesc nu detine o spectaculoasa mostenire medievala construita. (geoascunzis)
Padurea paralela cu strada Rakoczi. Fasia de padure incepe din vecinatatea capelei Inima lui Isus, si se termina la sensul giratoriu de la intersectia strazilor Rakoczi Ferenc si Kuvar. (obiectiv interesant cu geocutie)
Mausoleul si cimitirul eroilor. In fata mausoleului sunt 8 morminte ale ostasilor romani, din primul razboi mondial, iar in spate sunt 35 de morminte ale ostasilor din cel de al doilea razboi mondial.
Pod din lemn peste Tarnava Mare. Podul din lemn leaga partea sud-estica a orasului Odorheiu Secuiesc, cu partea din nord-vest. (geoobiectiv cu geocutie)
Observatorul astronomic. Observatorul astronomic din Odorheiu Secuiesc a fost construit in ultima parte a anilor 80, nu a fost folosit niciodata, azi e o cladire distrusa. (geoascunzis)

Un fel de cetate Porumbenii Mari in limba maghiara - magyarul: Vrfle rtorony Nagygalambfalva

[ Sus ↑ ]
Atractii inedite - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Porumbenii Mari
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Un fel de cetate - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Porumbenii Mari si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Un fel de cetate? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Fantana Printesei Indurerate
  Fantana Printesei Indurerate
  Am ascultat cu rasuflarea taiata povestea si cantecul trist, pe care femeia a prezentat-o atat de frumos, incat si adultii au lacrimat.
  Lacul Crab
  Lacul Crab
  Langa Porumbenii Mari, in locul unde este azi lacul Crab, a fost candva o casa.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.