Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Codrii seculari - Valea Dobrisoarei Prisloapei - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Codrii seculari - Valea Dobrisoarei Prisloapei | Unde este acest loc?

Codrii seculari din Valea Dobrisoarei Prisloapei - Rachitaua, comuna Batrana...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Codrii seculari Valea Dobrisoarei Prisloapei! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Codrii seculari - Valea Dobrisoarei Prisloapei si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Batrana, se afla la 2.99 km distanta.
Cazare

Cazare Batrana (Hunedoara)


Vezi oferte de cazare langa Batrana, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 53.15 km distanta: Cheile Ardeului - Muntii Metaliferi (8 poze).
14714725121100
14714725131101
14714725141962
14714725151103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Codrii seculari Valea Dobrisoarei Prisloapei?
Gurasada Fun Park. Pod natural pe Cerna. La 18.2 km. Serpentine Transluncani. La 20.5 km. Transluncani, sau drumul agricol Oboarele, este un drum asfaltat spectaculos, devenit atractie turistica in 2019.
Biserica veche din satul Ponoare. La 25.6 km. Satul Ponoarele este acum centrul unui geoparc ce cuprinde, pe langa cunoscutele monumente naturale, podul natural, campul cu lapiezuri, lacurile Zatonul Mare si Mic, padurea de liliac, mai multe monumente istorice sau etnografice: biserica de lemn, Moara Cracucenilor, morile de pe Valea Morilor. (geoascunzis)
Moara Cracucenilor. Este cea mai interesanta constructie de lemn de stejar si fag, de pe teritoriul comunei Ponoarele. (obiectiv interesant cu geocutie)

Codrii seculari Valea Dobrisoarei Prisloapei in limba maghiara - magyarul: Codrii seculari din Valea Dobrisoarei Prisloapei

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Hunedoara
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Codrii seculari
 • Localizare pozitie pe harta Valea Dobrisoarei Prisloapei
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Valea Dobrisoarei Prisloapei si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Codrii seculari? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Biserica veche din satul Ponoare
  Biserica veche din satul Ponoare
  Satul Ponoarele este acum centrul unui geoparc ce cuprinde, pe langa cunoscutele monumente naturale, podul natural, campul cu lapiezuri, lacurile Zatonul Mare si Mic, padurea de liliac, mai multe monumente istorice sau etnografice: biserica de lemn, Moara Cracucenilor, morile de pe Valea Morilor.
  Moara Cracucenilor
  Moara Cracucenilor
  Moara Cracucenilor este o moara de lemn, care se gaseste pe Valea Morilor.

  Stii locuri de vizitat din judetul Hunedoara, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.