Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Falx Dacica - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Falx Dacica | Unde este acest loc?

Falx Dacica..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Falx Dacica! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Falx Dacica si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Turdas, se afla la 2.42 km distanta.
Cazare

Cazare Turdas (Hunedoara)


Vezi oferte de cazare langa Turdas, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 21.85 km distanta: Cheile Ardeului - Muntii Metaliferi (8 poze).
14714725121100
14714725131101
14714725141962
14714725151103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Falx Dacica?
Magurile Sacarambului. Cetatea Cugir. Case din piatra. Castrul roman de la Chitid. Cheile Mada. Cimitirul animalelor Ramas Bun. Cimitirul animalelor de companie Ramas Bun se afla in Hunedoara, in zona Valea Seaca, pe strada Latureni, peste drum de Cimitirul Particular Uman.
Pestera Cainilor. Pestera Cainilor se afla la nord de Bacaia, o localitate aflata aproape de iesirea din Cheile Cibului.
Cetatea Deva. La 20.6 km. Cetatea Deva dateaza din anul 1269. Cetatea Deva - Cine nu a vizitat macar o data cetatea Devei. (geoascunzis)
Padurea Chizid. Rezervatia Boholt. Cheile Ardeului. Pe o lungime mai mica de 4 km paraul Ardeului, apartinand bazinului Geoagiului, formeaza chei epigenetice adancite in calcare jurasice pe care le strapunge transversal in raport cu directia de orientare a acestora de la vest la est.
Piatra Tomii.
[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Hunedoara
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Falx Dacica
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Motiv sa oprim aici - Peter, Erica, Lyric din Alba Iulia, Romania...
 • Sabia lui Decebal - De fiecare data cand trec prin preajma locului, opresc, vizitez acest monument foarte frumos si admir peisajul ce mi se deschide in fata ochilor intr-un tur de 360 de grade...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Falx Dacica? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Sub Muntele Uroi
Sub Muntele Uroi la 8.88 km
GR0037 Sub Muntele Uroi
Baile termale romane Germisara
Baile termale romane Germisara
Situl arheologic Germisara cuprindea in antichitate castrul militar cu asezarea civila si termele.

Stii locuri de vizitat din judetul Hunedoara, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.