Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Refugiul Arcer - Muntii Tibles

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Refugiul Arcer - Muntii Tibles - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

De sub radacini Muntii Piatra Craiului izvor izvorul capitanului orlowski
De sub radacini
Telescaun Oncesti Oncesti Paltinis Cindrel
Telescaun Oncesti
Statuia de pe banca Batanii Mici Benedek Elek
Statuia de pe banca
In lumina... Apusului! Capela Sfantul Anton Madaras
In lumina... Apusului!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Refugiul Arcer Muntii Tibles!

>>> Vizitati Refugiul Arcer - Muntii Tibles si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Suplai, se afla la 9,66 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Lacul Morarenilor Varful Stefanitei Muntii Tibles
Podul graniceresc Cosbuc
Dateaza din secolul 20, si a fost construit dupa modelul celui din secolul 18.
Varful Gargalau Muntii Rodnei Varful Puzdra Muntii Rodnei Saua Cisa Muntii Rodnei Lacul Mariselu Varful Arcer - Muntii Tibles Saua Galatului Muntii Rodnei Saua Tarnita la cruce Muntii Rodnei Varful Coasta Neteda Muntii Rodnei Pasul Setref Varful Murgu Muntii Maramuresului Pestera Boiu Mare
Pestera Tausoare Muntii Rodnei
Pestera de la izvoarele Tausoarei.
Lacul Rebra Muntii Rodnei
Lacul Rebra, sau Taul Tarnitei la cruce.
Izvorul Negru - Muntii Tibles Varful Ineut Muntii Rodnei Izvorul Mihaiesei Muntii Rodnei
Izvorul Albastru al Izei Muntii Rodnei
Izvorul Albastru al Izei - Sacel.
Varful Comarnicele Muntii Tibles Varful Galatului Muntii Rodnei
Biserica romano-catolica Sfanta Treime Bistrita
Cu o istorie de peste doua secole, aceasta biserica impresioneaza prin frumusetea si valorile sale culturale si religioase.
Varful Tibles - Muntii Tibles Saua de sub Golgota Rodnei Varful Rosu Muntii Rodnei
Piatra CorbuluiPiatra Corbului
Eroziunea a sapat in acest perete stancos format din piroclastite, martori de eroziune, formatiuni erozionale, tufuri vulcanice.
Saua cu lac Muntii Rodnei Piatra Cusmei Muntii Calimani Mlastinile Vlaschinescu Taul lui Dumitru Saua Putreda Muntii Rodnei Varful Stana lui Varatic Muntii Maramuresului Piatra Rea Muntii Rodnei Izvorul din Poiana Botizei Pasul Rotunda Muntii Rodnei Saua Gaja Muntii Rodnei Stancile Tatarului Muntii Calimani Castrul roman Ilisua Cheile Tatarului Varful Toroiaga Muntii Maramuresului Creasta Cocosului Stancariile Salhoi Zambroslavele Borsa Cetatea Chioarului
Pasul CavnicPasul Cavnic
Am gasit geocutia. Prima mea geocutie gasita in Romania.
Lacul Lighet Targu Lapus Cornu Nedeii Ciungii Balasanii Mlastina Poiana Brazilor
Spre Saua Plescutei Muntii Rodnei
Spre Saua Plescutei - Creasta Piciorul Plescutei.
Stana lui Varatic Muntii Maramuresului
Stana lui Verticu (Varatic).
Varful Gropilor Muntii Rodnei Padurea de ses Orheiu Bistritei Coloanele de la Limpedea Mlastina Taul Negru
Parcul dendrologic ArcaliaParcul dendrologic Arcalia
Aici se gaseste un frumos parc dendrologic, intins pe o suprafata de aproximativ 16 ha.
Izvoarele din Poiana Soarelui Cascada Cailor Lacurile Sieu Odorhei Lacul Firiza Varful Rebra Muntii Rodnei
Valori naturale - Judetul Maramures
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Refugiul Arcer
  • Localizare pozitie pe harta Muntii Tibles
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Cascada Varciorog: Cascada Varciorog - Cascada Varciorog este situata in perimetrul comunei Arieseni in apropiere de localitatea Vanvucesti la o altitudine de 1090 m. Un drum forestier de circa 4 km ne conduce la cascada Varciorog de la drumul national DN75, unde exista si un indicator.
  • Panorama Ciucului: Mareszka 2 GeoKret - Am pus in geocutie un GeoKret. Ajutati-l sa ajunga la Venetia.
  • Manastirea Cerbu: Scorburi fara cutie, dar pline cu furnici - Cred ca am gasit copacul despre care se vorbeste in informatia ajutatoare, a se vedea poza atasata, dar toate scorburile erau goale. Scorbura de la baza copacului avea si o piatra langa, probabil folosita pentru camuflare.
  • Stancile Turnuri: Urcand pe valea Minerului - Urmand noile marcaje, triunghi albastru, ar trebui sa fie destul de usor de ajuns. Nu e chiar asa.
  • Varful Colos - Muntii Ciucului: Bere blonda - Se pare ca e vorba despre o sponsorizare. Caci o placuta identica am intalnit si pe indicatorul modernizat dintr-o intersectie.
  • Biserica romano-catolica din Poian: Rapid ca fulgerul - Nu am crezut ca o sa fie chiar asa de usor si rapid. Poarta de langa turn a fost deschisa, iar paratraznetul chiar in fata.
  • Cetatea Deva: Ai dreptate - Sorry, ai dreptate, nu m-am gindit.
  • Craterul vulcanic de la Racos: Primul - De-si un loc cu o frumusete foarte rara, geocutia ascunsa din 2009, eu am gasit primul. E o mare pierdere sa nu vezi acest crater ratacit prin milenii.
  • Piatra Ucigasul: Cutie roasa de soareci - Gasirea cutiei nu a reprezentat o dificultate, caci cunosteam locatia. Semnul X l-am vazut dupa ce am dibuit cavitatea datorita usii din bolovani din fata intrarii.
  • Biserica lutherana - Hetiur: Langa sosea - Dupa o pauza de masa, am luat desertul. Am gasit cutia :-).
  • Cetatea Feldioara: Multumim pentru cutie - Florin, Luminita, Flori si Petru.
  • Cetatea Racu: O zi minunata - Ziua de azi a fost o zi minunata, nu numai din punct de vedere meteo, ci si din alte considerente. Am ajuns la aceasta cetate, de existenta careia nu stiam pana acum.
  • Lacul Vulturilor - Muntii Siriului: Cuibul Vulturilor - Intr-o drumetie postata pe site-ul munte si flori, urmand traseul triunghi albastru pe apa Crasna Urlatoare din jud. Covasna, am descoperit frumusetea salbatica a locului.
  • Mina de petrol - Sarata-Monteoru: Usor de gasit - Insa drumul pana acolo este foarte dificil, cu auto.
  • Biserica Reformata-Calvina Santamaria Orlea: Biserica reformata - Am profitat de vremea zilei de astazi care a fost ceva mai buna fata de zilele trecute cu multa ploaie, zapada si foarte rece si am pornit la drum spre Tara Hategului la cautat de cutii. Am gasit aceasta cutie, dar am ramas dezamagit, deoarece nu am reusit sa vizitez biserica fiind inchisa.
  • Poarta Schei: Bun venit in Scheii Brasovului - Trafic intens, taximetristi parcati in apropiere, si doi nebuni care sar parapetii sa caute o cutiuta. Nimic neobisnuit, nu?
  • Cetatea Turia: Pai, ai doua posibilitati - 1 Inghiti sec, saluti politicos, si intri. Sper ca ai obrazul destul de gros, pentru ca s-ar putea sa primesti niste palme.
  • Cimitirul german de la Tisita: Park and grab - N-a fost chiar park and grab caci n-am intrat cu masina pe aleea ce duce la cimitir. Am lasat-o in parcarea de la sosea langa containerul mai mult decat plin cu gunoi de acolo.
  • Cetatea Enisala: Cetatea soarelui - Dupa descoperirea plajei de la Vadu cu minunatul ei cadou de bun venit. Ma refer la cei cativa delfini care au pufait foarte aproape de tarm, si ale caror spinari am reusit sa le prind intr-un filmulet.
  • Panorama Sfantu Gheorghe: Deasupra orasului Sfantu Gheorghe - Daca iesiti din orasul Sfantu Gheorghe spre localitatea Valcele, merita sa va opriti pentru a va potoli setea la izvorul din apropiere. Apoi sa urcati pe deal, sa cautati aceasta geocutie si sa admirati privelistea ce se deschide spre oras.
  • Cetatea Deva: Simplu de gasit - E foarte simplu de gasit, trebuie retinuta imaginea copacului.
  • Parcul Colina - Cluj: Colina - Am identificat locatia geocutiutei.
  • Biserica catolica - Imeni: Oare de ce? - Culmea este ca nici eu nu am avut probleme sa ajung sub capisonul crucii. Dar intrebarea Oare de ce?
  • Salistioara - Brad: Mersi - Sper sa fie gasita de cate mai multe persoane.
  • Stanca cu brazi - Stogul de piatra: E alta cutie - Cutia gasita de dvs a fost pusa de noi, in ideea marturisita in comentariul anterior, ca cea initiala, a Trekkinklubului, ar fi disparut. Cum ne-am revizuit presupunerea, acceptand ideea ca n-am gasit abriul corect, n-am comunicat pe site-ul jocului cutia pusa de noi.
  • Lespezi Star: La steaua care a rasarit, e o cale atat de lunga - Am ajuns aici dupa o tura pe Acoperisul Romaniei, nimic planificat. A fost un week-end de exceptie (nu numai meteo).
  • Baltile Nemirei: Baltile Nemirei - Dupa un parcurs de 90 minute de la Varful Nemira Mare, pe la crucea metalica a lui Carpinis, pe Scari la vale, pe fostul drum forestier de exploatare in jos, apoi la stanga la intersectia cu drumul de la Balti spre Ciunget. Zona baltilor este propice buretilor de padure.
  • Piatra cu caldare mare - Piatra Soimului - Oituz: Caldarea Mare din Piatra Soimului a fost cu plin - Cunoscand bine locatia, ne-a fost usor sa gasim ascunzisul. A fost usor de gasit si geocutia.
  • Teiul de 500 de ani din Leliceni: O alta schimbare la fata: ascunzisul de la Leliceni - Consimtim la comentariile elogioase la adresa locului. Linistea - cea transcedentala, nu doar cea sonora - stapaneste nu doar spatiul dimprejur ci si timpul.
  • Lacul fabricii de caramida - Targu Mures: Ultimele zile ale iernii - Cand am ajuns la fata locului, tocmai a inceput ploaia. Cei drept, una nu foarte serioasa.

Ai ajuns in Muntii Tibles si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Refugiul Arcer? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Maramures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.