Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Rezervatia Fata Virului - Drobeta-Turnu Severin - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Rezervatia Fata Virului - Drobeta-Turnu Severin | Unde este acest loc?

Rezervatia Fata Virului - Drobeta-Turnu Severin..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Rezervatia Fata Virului Drobeta-Turnu Severin! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Rezervatia Fata Virului - Drobeta-Turnu Severin si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Gura Vaii, se afla la 3.94 km distanta.
Cazare

Cazare Gura Vaii (Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti)


Vezi oferte de cazare langa Gura Vaii, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 26.02 km distanta: Valea Cernei, Sapte izvoare calde - Baile Herculane (12 poze).
14714743731100
14714743761101
14714743791102
14714743801103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Rezervatia Fata Virului Drobeta-Turnu Severin?
Cazanele Dunarii. Belvedere Dubova. Cornetul Baltii. Gara Baile Herculane. A fost construita intre 1878 si 1886, in stil baroc, dupa planurile arhitectului A. Gara Baile Herculane - Este pentru a doua oara cand ajung in acest loc, dar fara succes in a gasi cutia. (obiectiv interesant cu geocutie)
Belvedere Cazane. Crucea Alba. Pestera Veterani.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Mehedinti
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Rezervatia Fata Virului
 • Localizare pozitie pe harta Drobeta-Turnu Severin
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Drobeta-Turnu Severin si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Rezervatia Fata Virului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cazanele Dunarii
  Cazanele Dunarii la 20.14 km
  GR0539 Cazanele Dunarii
  Gara Baile Herculane
  Gara Baile Herculane
  Monument istoric, Gara Baile Herculane este considerata cea mai frumoasa gara din tara.

  Stii locuri de vizitat din judetul Mehedinti, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.