Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Triunghiul misterios

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Triunghiul misterios - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Rezervatie naturala Valea Zimbrilor
Rezervatie naturala
Izvor Cetatuia izvor apa minerala
Izvor
Cascada Paraul Sec muntii Hasmas
Cascada
Dupa gard Casa rasturnata Praid
Dupa gard

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Triunghiul misterios!

>>> Vizitati Triunghiul misterios si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Tatu, se afla la 3,47 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Lacul Poiana Marului Saua Lolaia Muntii Retezat Poiana Matzii Cascada Ciomfu Muntii Retezat Pestera Baluta Cheile Cosustei
Varful Biliana Muntii CerneiVarful Biliana Muntii Cernei
Este vorba despre un varf putin proeminent prin altitudinea sa (1361 m) si in comparatie cu cea a varfului din preajma (aproape 1500 m), dar mai ales cu forma si constitutia (calcaroasa) a acestuia (Zascolul Arjanei).
Rezervatia Groposu
Rezervatia Groposu este o arie protejata de tip mixt, geomorfologic, faunistic, forestier si floristic, care se afla in Parcul National Semenic - Cheile Carasului.
Taul dintre Brazi
Taul dintre Brazi este situat la altitudinea de 1740 m, in plina padure de molid, aproape de limita sa superioara, lateral fata de firul paraului Gales.
Piatra Puscata
Locul fosilifer Apadia
Locul fosilifer Apadia este situat pe o faneata, in zona colinara a dealurilor interioare, identificata pe ogasele Ursului si Tiganului, din bazinul hidrografic Pogonis.
Cheile CorcoaiaCheile Corcoaia
Cheile Corcoaia, desi lungi de doar 150 m, sunt o adevarata bijuterie peisagistica, rezultata din felul apate, dar nu singular (a se vedea, de exemplu, Cheile Carasului).
Varful Domogledul Mare Cheile Arsasca Varful Tapului Muntii Retezat Varful Judele Muntii Retezat Biserica Scarisoara Lacul Peleaga Muntii Retezat Rezervatia Fata Virului Drobeta-Turnu Severin
Cheile Teregovei Armenis
Prin cheile inguste ale Teregovei se face trecerea spre nord din depresiunea Teregova spre Depresiunea Caransebesului.
Pestera Gura Plaiului Muntii Valcan
Se afla la nord de satul Topesti, pe teritoriul orasului Tismana, in abruptul calcaros al dealului Gura Plaiului.
Belvedere Cazane
Castrul Roman Tibiscum
Vestigii istorice, ce definesc radacinile poporului nostru prin influenta culturii romane, aflate in apropierea localitatii Jupa de pe comunicatia Lugoj - Caransebes.
Cracul Crucii Lacul Pandurasul
Cheile Globului Globu Craiovei
Este strabatuta de apele raului Globu, sau Craiova.
Varful Tucila Mic Muntii Godeanu Bisericile din Plaiul Bulzului
Gara Baile HerculaneGara Baile Herculane
Este pentru a doua oara cand ajung in acest loc, dar fara succes in a gasi cutia.
Izvorul Cosustei
Peretii calcarosi de la Izvorul Cosustei.
Taul Custura Mica Muntii Retezat
Lacul Mic al Custurii, sau Taul Custura Mica.
Varful Bucura Doi Muntii Retezat Bordul Tomii Muntii Retezat Cascadele Sucului Grota lui Serban Lacul Lia Muntii Retezat
La Blide Muntele Mic Muntii Tarcu
Se prezinta sub forma unei lespezi din sist, pe care putem vedea 3 semisfere sau blide, de unde si denumirea blocului de piatra.
Lacul Portii Muntii Retezat Masa tacerii Valul de pamant de la Bucova Pestera lui Ion Barzoni Locul fosilifer Tarnova Gura Bucurei Muntii Retezat Lacul Iovanu Refugiul Condor Muntii Retezat Cascada Sucu
Ansamblul de mori din Mehadica
Ansamblul de mori din valea paraului Mehadica cuprinde Moara Orzasca, Moara Aurasca, Moara de la Piatra Surului, Moara Vegeasca, Moara Gherghineasa, Moara de la Stiubei, Moara Gaiceasca, Moara Chiceasca, Moara Mica, Moara din Salciile Late, Moara din Zacatoare, Moara din Anin, Moara Giurceasca.
Cheile Garlistei Lacul Valea Mare Motru Sec Pietrele Scorilo Lacul Zanoaga Mare Muntii Retezat
Locul fosilifer Globu Craiovei
Reprezinta o zona de deal cu vegetatie forestiera si pajisti, unde in roci de calcare, argile si nisipuri, se gasesc depozite cu fauna fosilifera, atribuite miocenului.
Cornetul Pocruiei Lacul Viorica Muntii Retezat Taul Tapului Muntii Retezat
Pestera Veterani Dubova
Reprezinta o pestera naturala, fosila, amenajata de om.
Varful Peleaga Prima data am incercat sa ajung pe varful Peleaga in data de 19 septembrie 2007. Da, cu adevarat Retezatul are peisaje spectaculoase, care depasesc cu mult celelalte grupe ale Carpatiilor. Lacul Buhui Varful Custura Muntii Retezat
Cleantul Gainii Muntele Mic
Am gasit geocutia de pe Muntele Mic.
Lacul Valiug-Gozna Cascada din Cheile Tasnei Muntii Mehedinti
Valori naturale - Judetul Mehedinti
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Triunghiul misterios
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Cetatea Harom - Baile Jigodin: Am gasit cutia din intamplare - Cautam cetatea Harom. Ma uitasem pe google earth, si inainte vazusem poza cu pietrele.
  • Pasul Sanc - Muntii Bretcului: Inzapeziti pe Inzapezitul Mic - Am gasit cutia intr-o dimineata cetoasa de ianuarie. Planul era sa urcam pe Inzapezitul Mic, insa, bineinteles, muntele s-a dovedit a fi mult prea inzapezit pentru puterile noastre in aceasta perioada a anului.
  • Podul lui Stefan cel Mare: Doua obiective imbinate - Ascunzisul imbina cele 2 obiective, podul si monumentul. Geocutia era in stare buna, dar putin afectata de condens.
  • Transalpina: Nu in weekend - Transalpina trebuie neaparat vizitata, dar nu in weekend. Multumesc pentru ascunzis.
  • Parangul Mare: Am gasit cutia rotunda sambata - Starea ei este perfecta, e nevoie de ceva de scris, un pix, creion ceva. Noi am scris in jurnal cu o mina de creion de 0.
  • La deget - Stogul de piatra: Acces spre obiectiv - Acces de la biserica din Bolatau (fost Taragan) = 4.8 km pe drumul de piatra descris.
  • Palatul Culturii - Targu Mures: Cu spatele la ascunzis - Mi-am verificat ascunzisul duminica trecuta, cu ocazia concertului Uriah Heep. Zona era plin cu lume, dar daca stai cu spatele la ascunzis, poti scoate si repune cutiuta fara sa fi observat.
  • Vurpar: Gasita - Am gasit triunghiul si cutiuta.
  • Piatra cu Gaura - Corund: Piatra cu Gaura - Frumos loc, interesanta Gaura. Usor de gasit cu o echipa numeroasa.
  • Varful Baesul: Panorama deosebita - Am gasit geocutia ascunsa pe varful Baesul de langa orasul Toplita. Am pornit din Calimanel, trecand pe langa o cariera de piatra, respectiv stancile unde exerseaza cataratorii localnici.
  • Cheile Dobrogei: Bijuteria Dobrogei - Am facut o tura relaxanta in chei. Nu a fost nici un turist, popandaii au dominat toata zona.
  • Piatra Crapata - Munceii Uture: Piatra Crapata Runcu - Am urcat pe jos pana la Runcu si de acolo la obiectiv. exista si drumuri petroliere, dar sunt in mare parte parasite si risti sa te blochezi.
  • Troita Sfanta Maria Regina - Lupeni: O jumatate de ora dus-intors - Am coborat din varful dealului Gordon la statuia Mariei, pe jos. Puteti ajunge la monumentul Inima lui Isus cu masina, de la Bisericani, respectiv Bulgareni, la inceput pe asfalt, apoi pe un drum bun de pamant.
  • Biserica din Garciu: Cu multa asiduitate - Am cautat in zona indicata de fotografia ascunzisului, si raportandu-ne la indiciile oferite, dar in zadar. Am gasit insa, pitit, pe acolo pe unde speram sa fie cutia, un paharel de tuica (gol) ceea ce ne-a facut sa banuim ca cel care l-a lasat acolo a luat in schimb cutia.
  • Poarta Schei: A treia cutie gasita astazi - Nu am gasit-o din prima, dupa cautari destul de insistente am renuntat, ne-am retras pe o terasa in Piata Sfatului, pe urma am mers la Turnul Negru, unde am gasit geocutia si am hotarat sa cautam din nou la Poarta Schei.Cand era cat pe ce sa renuntam am gasit-o.
  • Clopotnita Tincani - Izvoru Muresului: Despre catun - Am fost motivati in cautarea cutiei de imaginea vechii clopotnite unde se afla ascunzisul. Am aflat de la unul dintre locuitori - langa gospodaria caruia e clopotnita, ca nu e chiar atat de veche, fiind ridicata prin anul 1940.
  • Via ferrata Pericolul Caprei - Harghita Madaras: Prima data pe un traseu de via ferrata - Am parcurs drumul ce leaga localitatea Izvoare (dinspre Zetea, respectiv Sub Cetate) de statiuna Harghita Madaras, pe un drum, care vara arata ca un rau secat, plin cu stanci. Recomandabil vara doar autoturismelor de teren.
  • Troita Eroilor - Cosnea: Calauza - Ajutorul GPS este binevenit pentru a ajunge in zona cutiei. Totusi, adevarata calauza este foto ascunzis si comentariile norocosilor gasitori.
  • Calcarele cretacice de la Cisnadioara: Am gasit cutia - Am gasit cutia.
  • Piatra Scrisa - Piatra Mare: Piatra era la locul ei! - Doar Piatra Scrisa. La locul indicat de GPS am gasit mesajul geotrekking intr-o folie A4 si carnetelul, ambele la baza crevasei.
  • Universitatea Babes-Bolyai: Am gasit cutia - Dar a durat ceva pina am scos-o de la locul ei. Multumesc.
  • Calcarele de la Ampoita: Am gasit-o in stare buna - Jurnalul avea o singura pagina scrisa si continea injuraturi la adresa geocacherilor. Scrise evident de un agramat, asa ca am rupt-o.
  • Chiurus: Usor de gasit - Destul de usor am gasit aceasta geocutie.
  • Statuia lui Aranka Gyorgy - Targu Mures: Din intamplare - Din intamplare tocmai am trecut prin zona. Din intamplare banca respectiva din micutul parc era libera.
  • Baile Cibre - Frumoasa: Ascunzisul bailor - Fotografia de la Baile Cibre care arata ascunzisul nu mai corespunde intru-totul cu realitatea. Disparand ornamentul cu simbolurile secuiesti, indeosebi soarele.
  • Capela Sfantul Petru si Pavel - Muntele Iavardi: Capela Sfantul Petru si Pavel - Muntele Iavardi - Am ajuns aici intr-o tura de iarna, cu fulguieli razlete. Accesul in lacas este la indemana celor doritori.
  • Varful Peleaga: Varful Peleaga la a doua incercare - Prima data am incercat sa ajung pe varful Peleaga in data de 19 septembrie 2007. Muntele insa nu mi-a permis sa ajung acolo, intre Coltii Pelegii si varf o cornisa impiedicand inaintarea.
  • Izvorul Bilascu - Padurea Faget: A fost o plimbare placuta prin padure - Zbuciumel, nu fi suparat. Azi, pe malul Somesului, ne-ai devansat pe toti.
  • Pasul Cavnic: Prima mea cutie - Prima mea geocutie gasita in Romania. Am reusit la a doua incercare, la prima nu am fost destul de atent.
  • Turnul Negru Brasov: Felicitari - Felicitari pentru prima geocutie gasita. Ascunzisul Turnul Negru Brasov este publicat si pe site-ul com.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Triunghiul misterios? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Mehedinti, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.