Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Biserica catolica - Band - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Biserica catolica - Band

Biserica catolica - Band | Unde este acest loc?

Biserica catolica Band..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Dinspre nord-vest Turnul bisericii. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Biserica catolica Band! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Biserica catolica - Band si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Band, se afla la 0.07 km distanta.
Cazare

Cazare Band (Mures)


Vezi oferte de cazare langa Band, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 45.09 km distanta: Valea Isuica - Varful Becheci (12 poze).
14714706371100
14714706381101
14714706391102
14714706401103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Biserica catolica Band?
Cernobil Targu Mures Judetul Mures. Ascunzis protejat - In apropierea ascunzisului, m-am intalnit cu un agent de paza si cainele lui. (obiectiv turistic cu geocutie) Lacul Verde Judetul Mures. Lacul Verde se afla foarte aproape de Targu Mures, in spatele primariei din Sancraiu de Mures. (geoobiectiv cu geocutie)
Casa de vanatoare Bissingen-Lazar. A fost construita probabil in anul 1708, conform inscriptiei de pe tablita memorativa partial distrusa, de la intrare.
Casa pian. Cladirea de langa drum seamana cu un pian, iar cladirea din spatele acesteia are un geam urias avand forma unei viori.
(obiectiv turistic cu geocutie) Lacul Saulia. Cimitirul reformat. In cimitirul reformat din cartierul Mureseni al orasului Targu Mures se afla locul de veci a familiei Lazar, o importanta familie istorica din Transilvania. (geoascunzis)
Stadionul municipal vechi. Stadionul municipal vechi, Targu Mures. Stadionul municipal vechi - Faina catarare.
Casa conductei de apa. Era atelierul de intretinere si locuinta de serviciu pentru personalul care intretinea conductele tunelului de sub raul Mures.
Canalul Turbina Uzina Electrica. Intre anii 1914-1944, orasul Targu Mures a fost alimentat cu energie electrica de la Uzina Electrica (azi monument istoric) din Parcul Elisabeta (azi Parcul Municipal), aflata pe Canalul Turbina.
Lacul fabricii de caramida. In Targu Mures, in spatele fabricii de caramida din cartierul Mureseni, gasim un lac cu dimensiuni considerabile. Ultimele zile ale iernii - Cand am ajuns la fata locului, tocmai a inceput ploaia.

Biserica catolica Band in limba maghiara - magyarul: Katolikus templom Mezőbánd

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Mures
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Band
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Biserica catolica - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Band si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Biserica catolica? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Biserica reformata
  Biserica reformata la 0.3 km
  GR3403 Biserica reformata Band
  Lacul Culpiu
  Lacul Culpiu la 8.94 km
  GR2577 Lacul Culpiu

  Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.