Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Castelul Ugron - Zau de Campie - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Poza Castelul Ugron - Zau de Campie

Castelul Ugron - Zau de Campie | Unde este acest loc?

Daca cineva calatoreste intre Ludus si Sarmas, trecand prin zona, va remarca imediat neglijata, dar frumoasa cladire de pe dealul de deasupra satului. Castelul a fost construit de catre Ugron Istvan, consul pentru monarhia austro-ungara in Rusia, care revine in Transilvania dupa primul razboi mondial. Constructia castelului istoricizant tarziu, care combina forme neogotice si neoromanice, a inceput in 1908, si a fost terminata in 1912...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Privire din fata Poarta deschisa Aripa dreapta cu turn hexagonal Interdictie Fatada Aripa stanga cu turn circular. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Castelul Ugron Zau de Campie! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Castelul Ugron - Zau de Campie si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Zau de Campie, se afla la 0.62 km distanta.
Cazare

Cazare Zau de Campie (Mures)


Vezi oferte de cazare langa Zau de Campie, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 27.29 km distanta: Salina Turda (16 poze).
14714741861100
14714741881101
14714741911102
14714742121103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Castelul Ugron Zau de Campie?
Rapa Datesului. Pe partea din sud-est se afla Rapa Datesului, sau Rapa Dataseni. (obiectiv interesant cu geocutie)
Istan tau. Istan tau (Taul Domnului). (geoobiectiv cu geocutie)
Biserica ortodoxa Sfantii Apostoli. Biserica ortodoxa Sfantii Apostoli Petru si Pavel din Ludus.
Lavanda Purple Love. In localitatea care apartine de comuna Chetani, in anul 2015, a fost infiintata o cultura de lavanda, in cadrul unei intreprinderi familiale.
Castelul Degenfeld. La 15.9 km. Primul castel din Cuci a fost construit de catre contele Pekry Lorinc si sotia sa, baronesa Petroczi Kata Szidonia, in secolul al XVII-lea.
Biserica reformata. La 16.1 km. Locuitorii, catolici in evul mediu, devin si raman unitarieni pana la sfarsitul secolului al XVII-lea, cand trec la credinta reformata.
Cimitirul evreiesc. (atractie turistica si geocutie) Coloana Infinitului. Biserica reformata. Lacul Iernut. Cimitirul reformat. Un singur loc de veci este intr-o stare mai buna, aici se afla monumentele funerare ale familiei Ecken. (obiectiv interesant cu geocutie)
Biserica catolica. Biserica reformata.

Castelul Ugron Zau de Campie in limba maghiara - magyarul: Ugron-kastély Mezőzáh

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Mures
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Zau de Campie
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Castelul Ugron - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Zau de Campie si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Castelul Ugron? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Taul Bujorului
  Taul Bujorului
  Lacul Bujorului se afla intre satele Botei si Bujor, localitati apartinand comunei Zau de Campie.
  Biserica reformata
  Biserica reformata la 14.03 km
  GR3392 Biserica reformata Ludus

  Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.