Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Izvorul Cornisa - Targu Mures - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Izvorul Cornisa - Targu Mures

Izvorul Cornisa - Targu Mures | Unde este acest loc?

Izvorul Cornisa din Targu Mures se afla langa treptele de beton plasate pe versantul dintre cantina UMF si strada Constantin Romanu-Vivu...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Apa curge din nou Grafitti pe pereti garajelor Poteca si trepte de beton. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izvorul Cornisa Targu Mures! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Izvorul Cornisa - Targu Mures si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Targu Mures, se afla la 1.88 km distanta.
Cazare

Cazare Targu Mures (Mures)


Vezi oferte de cazare langa Targu Mures, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 30.29 km distanta: Valea Isuica - Varful Becheci (12 poze).
14714706371100
14714706381101
14714706391102
14714706401103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Izvorul Cornisa Targu Mures?
Statuia Ioan de Hunedoara. Ioan de Hunedoara a fost o personalitate dominanta a istoriei secolului al cincisprezecelea, fiind Guvernator al Regatului Ungariei timp de sase ani incepand din 1446.
Ceasul solar hiperbolic. Ceasul solar hiperbolic este opera sculptorului Dienes Attila si a fost realizata in anii 2001-2002 in tabara de creatie Bolyai. Geocutie inlocuita - Ultimul ascunzis al zilei de miercuri a fost cel de la Ceasul solar hiperbolic din strada Verii.
Cimitirul Eroilor Sovietici. Ascunzis bine ales - Eram prin zona, astfel am folosit oportunitatea pentru a gasi si geocutia ascunsa aici. (atractie turistica si geocutie) Scena in aer liber Judetul Mures. In partea de vest a Platoului Cornesti, aproape de statia de sud a trenuletului pentru copii, gasim o scena amenajata in aer liber. (geoascunzis)
(obiectiv turistic cu geocutie) Zoo Targu Mures. La 1.4 km. Padurea de stejar si carpen, numita Padurea Mare ofera conditii ideale pentru animalele gradinii. Zoo Targu Mures - Ascunzisul era foarte tare. (obiectiv interesant cu geocutie)
Monumentul celor doi Bolyai. Lipsa de ocupatie... - Trecand prin zona, mi-am adus aminte ca am citit despre aceasta cutie si,din fericire, mi-am adus aminte si care era indiciul acestei cutii. Cocosul de Aur. Palatul Bürger, monument de arhitectura, a gazduit in perioada comunista restaurantul Cocosul de Aur. Scormoneala de sambata - In drumul meu spre casa, am trecut pe langa Cocosul de Aur, si mi-am amintit de geocutia care se ascunde aici.
Casa Turta Dulce. Casa Vamos se afla pe Piata Trandafirilor la numarul 18, la coltul strazii Bartok Bela.
Pseudosphaera. Aceasta statuie interesanta este primul monument de matematica din lume. Cautarile in grup - Un alt aspect al acestei probleme este cautarea in grup.

Izvorul Cornisa Targu Mures in limba maghiara - magyarul: Párkány-forrás Marosvásárhely

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Mures
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Izvorul Cornisa
 • Localizare pozitie pe harta Targu Mures
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Targu Mures si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izvorul Cornisa? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Izvorul Postaret
  Izvorul Postaret
  Izvorul Postarét din Targu Mures se afla langa blocul D11 de pe strada Constantin Romanu-Vivu.
  Statuia Arcasul
  Statuia Arcasul
  Statuia Arcasul, realizata de Kulcsár Béla se afla in Cartierul Cornisa, Targu Mures.

  Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.