Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Izvorul Postaret - Targu Mures - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Izvorul Postaret - Targu Mures

Izvorul Postaret - Targu Mures | Unde este acest loc?

Izvorul Postarét din Targu Mures se afla langa blocul D11 de pe strada Constantin Romanu-Vivu. Izvorul a secat demult...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Izvor secat Parc mic. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izvorul Postaret Targu Mures! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Izvorul Postaret - Targu Mures si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Targu Mures, se afla la 2.07 km distanta.
Cazare

Cazare Targu Mures (Mures)


Vezi oferte de cazare langa Targu Mures, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 30.13 km distanta: Valea Isuica - Varful Becheci (12 poze).
14714706371100
14714706381101
14714706391102
14714706401103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Izvorul Postaret Targu Mures?
Harta palpabila. La 1.1 km. Macheta cetatii din bronz, realizata pentru nevazatori, se afla langa cladirea muzeului din cetatea Targu Mures.
Scena in aer liber. (atractie turistica si geocutie) Statuia Ioan de Hunedoara Judetul Mures. Ceasul solar hiperbolic. Ceasul solar hiperbolic este opera sculptorului Dienes Attila si a fost realizata in anii 2001-2002 in tabara de creatie Bolyai. Geocutie inlocuita - Ultimul ascunzis al zilei de miercuri a fost cel de la Ceasul solar hiperbolic din strada Verii.
Sarut. La 1.2 km. Cimitirul Eroilor Sovietici. La 1.2 km. In vecinatate se afla Cimitirul Ortodox si Cimitirul Eroilor Germani. Ascunzis bine ales - Eram prin zona, astfel am folosit oportunitatea pentru a gasi si geocutia ascunsa aici. (obiectiv interesant cu geocutie)
Zoo Targu Mures. Padurea de stejar si carpen, numita Padurea Mare ofera conditii ideale pentru animalele gradinii. Zoo Targu Mures - Ascunzisul era foarte tare. (obiectiv interesant cu geocutie)
Teatrul National Targu Mures. La 1.5 km. (obiectiv turistic cu geocutie) Statuia lui Aranka Gyorgy. Quick stop - Am gasit-o astazi in timp ce ma-ndreptam spre biserica. Monumentul celor doi Bolyai. Monumentul celor doi Bolyai este opera a sculptorilor István Csorvássy si Márton Izsák. Lipsa de ocupatie... - Trecand prin zona, mi-am adus aminte ca am citit despre aceasta cutie si,din fericire, mi-am adus aminte si care era indiciul acestei cutii.
Cocosul de Aur. Palatul Bürger, monument de arhitectura, a gazduit in perioada comunista restaurantul Cocosul de Aur. Scormoneala de sambata - In drumul meu spre casa, am trecut pe langa Cocosul de Aur, si mi-am amintit de geocutia care se ascunde aici.
Casa Turta Dulce.

Izvorul Postaret Targu Mures in limba maghiara - magyarul: Postaréti forrás Marosvásárhely

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Mures
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Izvorul Postaret
 • Localizare pozitie pe harta Targu Mures
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Targu Mures si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izvorul Postaret? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Izvorul Cornisa
  Izvorul Cornisa
  Izvorul Cornisa din Targu Mures se afla langa treptele de beton plasate pe versantul dintre cantina UMF si strada Constantin Romanu-Vivu.
  Universitatea de Medicina si Farmacie
  Universitatea de Medicina si Farmacie la 0.44 km
  GR2583 Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures

  Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.