Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lacul Kalman-t - Sancraiu de Mures - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Lacul Kalman-t - Sancraiu de Mures

Lacul Kalman-t - Sancraiu de Mures | Unde este acest loc?

Lacul Kalman-t - Sancraiu de Mures. Pentru informatii legate de posibilitatile de agrement si pescuit sportiv, specii de pesti existente in lac, program si rezervari, vezi pozele din albumul foto...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Lacul Kalman-t 1 Lacul Kalman-t 2 Lacul Kalman-t 3 Informatii 1 Informatii 2. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Kalman-t Sancraiu de Mures! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Lacul Kalman-t - Sancraiu de Mures si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Nazna, se afla la 2.03 km distanta.
Cazare

Cazare Nazna (Sancraiu de Mures, Mures)


Vezi oferte de cazare langa Nazna, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 34.97 km distanta: Valea Isuica - Varful Becheci (12 poze).
14714706371100
14714706381101
14714706391102
14714706401103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Kalman-t Sancraiu de Mures?
Canalul Turbina Uzina Electrica. Intre anii 1914-1944, orasul Targu Mures a fost alimentat cu energie electrica de la Uzina Electrica (azi monument istoric) din Parcul Elisabeta (azi Parcul Municipal), aflata pe Canalul Turbina. (geoobiectiv cu geocutie)
Cocosul de Aur. Cladirea a fost construita de berarul Albert Bürger, un prosper om de afaceri, in stil neobaroc, cu elemente secesioniste. Scormoneala de sambata - In drumul meu spre casa, am trecut pe langa Cocosul de Aur, si mi-am amintit de geocutia care se ascunde aici. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Gara de linie ingusta Targu Mures. Fosta gara de linie ingusta Targu Mures. Depozit de gunoi - Ultima data nu am reusit sa ma apropii de ascunzis, din cauza unor "domnisoare" care fumau linistite, stand exact pe ascunzis. (geoobiectiv cu geocutie)
Turnul cu Ceas din Targu Mures. In turnul palatului prefecturii Mures exista un orologiu care are cadrane pe toate cele patru laturi ale turnului, iar bataile de clopot ale acestuia pot fi auzite din sfert in sfert de ora. Urcus...pe scari - Cutie gasita de GQ5, cu ajutorul lui Andrixnet.
Sarut. La 3.7 km. Casa cu picioare. La 3.7 km. Ramasitele unei case, constructia interesanta se afla la coltul strazilor Liviu Rebreanu si Tudor Vladimirescu, langa paraul Poclos.
Palatul Culturii. Cu spatele la ascunzis - Mi-am verificat ascunzisul duminica trecuta, cu ocazia concertului Uriah Heep. Teatrul National Targu Mures. La 3.9 km. Casa Turta Dulce. Casa Vamos se afla pe Piata Trandafirilor la numarul 18, la coltul strazii Bartok Bela.
Casa Rado. 7, proiectata de Rado Sandor in 1912, a locuit pe vremea sederii sale in Targu Mures, arhitectul, artistul si scriitorul Toroczkai Wigand Ede. Teamwork - E o cutie destul de bine ascunsa.
Cladirea Furnica. Initial a adapostit sediul Centralei Cooperativelor de Consum Hangya, cooperative care au aparut incepand cu anul 1898. Din doua incercari - Prima data am incercat sa gasesc geocutia, dupa miezul noptii.

Lacul Kalman-t Sancraiu de Mures in limba maghiara - magyarul: Nyugta-tó Marosszentkirály

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Mures
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Lacul Kalman-t
 • Localizare pozitie pe harta Sancraiu de Mures
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Sancraiu de Mures si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Kalman-t? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Pestisorul de Aur
  Pestisorul de Aur
  Complexul Pestisorul de Aur se afla in Sancraiu de Mures, la 5 minute de Targu Mures.
  Capela catolica
  Capela catolica la 0.99 km
  GR2584 Capela catolica Nazna

  Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.