Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Locomotiva cu aburi veche - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Locomotiva cu aburi veche

Locomotiva cu aburi veche | Unde este acest loc?

Locomotiva cu aburi veche..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Locomotiva cu aburi Locomotiva veche Iuteala maxima Cockpit. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Locomotiva cu aburi veche! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Locomotiva cu aburi veche si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Targu Mures, se afla la 1.38 km distanta.
Cazare

Cazare Targu Mures (Mures)


Vezi oferte de cazare langa Targu Mures, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 32.92 km distanta: Valea Isuica - Varful Becheci (12 poze).
14714706371100
14714706381101
14714706391102
14714706401103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Locomotiva cu aburi veche?
Scarile Furnica. Scarile Furnica - Targu Mures. (geoobiectiv cu geocutie)
Turnul cu Ceas din Targu Mures Judetul Mures. In turnul palatului prefecturii Mures exista un orologiu care are cadrane pe toate cele patru laturi ale turnului, iar bataile de clopot ale acestuia pot fi auzite din sfert in sfert de ora. Urcus...pe scari - Cutie gasita de GQ5, cu ajutorul lui Andrixnet. (geoobiectiv cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Casa Rado. In cladirea aflata pe strada Artei nr. Teamwork - E o cutie destul de bine ascunsa. (geoascunzis)
Hipodrom. La 1.7 km. Biserica Reformata Mica. Quick find - Cutiuta e bine ascunsa dar totusi poate fi gasita foarte usor. Casa Turta Dulce. La inceputul secolului trecut, in 1910, a fost reconstruita in stil Art Nouveau.
Izvorul Gecse Daniel. Pseudosphaera. Aceasta statuie interesanta este primul monument de matematica din lume. Cautarile in grup - Un alt aspect al acestei probleme este cautarea in grup.
Monumentul celor doi Bolyai. La 1.8 km. Lipsa de ocupatie... - Trecand prin zona, mi-am adus aminte ca am citit despre aceasta cutie si,din fericire, mi-am adus aminte si care era indiciul acestei cutii. Lacul fabricii de caramida. Ultimele zile ale iernii - Cand am ajuns la fata locului, tocmai a inceput ploaia. Statuia lui Aranka Gyorgy. Quick stop - Am gasit-o astazi in timp ce ma-ndreptam spre biserica.

Locomotiva cu aburi veche in limba maghiara - magyarul: Régi gőzmozdony

[ Sus ↑ ]
Atractii inedite - Judetul Mures
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Locomotiva cu aburi veche - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Locomotiva cu aburi veche? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Gara de linie ingusta Targu Mures
  Gara de linie ingusta Targu Mures
  Fosta gara de linie ingusta Targu Mures.
  Fantana cu troaca
  Fantana cu troaca la 0.67 km
  GR0260 Fantana cu troaca

  Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.