Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Panorama din parcare - Cartierul Belvedere - Targu Mures - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Panorama din parcare - Cartierul Belvedere - Targu Mures

Panorama din parcare - Cartierul Belvedere - Targu Mures | Unde este acest loc?

Panorama din parcare - Cartierul Belvedere - Targu Mures...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cartierul Belvedere Privelistea din parcare De la marginea padurii. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Panorama din parcare Cartierul Belvedere Targu Mures! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Panorama din parcare - Cartierul Belvedere - Targu Mures si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Targu Mures, se afla la 1.98 km distanta.
Cazare

Cazare Targu Mures (Mures)


Vezi oferte de cazare langa Targu Mures, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 30.91 km distanta: Valea Isuica - Varful Becheci (12 poze).
14714706371100
14714706381101
14714706391102
14714706401103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Panorama din parcare Cartierul Belvedere - Targu Mures?
Lacul Universitatii Sapientia. Impreuna cu mama - Acesta este primul ascunzis, pe care l-am gasit impruna cu mama. (obiectiv turistic cu geocutie) Izvorul de pe strada Mestecanisului. Apa nepotabila - Am ajuns la fata locului in jurul amiezii. (obiectiv turistic cu geocutie) Cladirea Furnica. Cladirea Furnica sau Casa Hangya se afla pe strada Gheorghe Doja nr 9. Din doua incercari - Prima data am incercat sa gasesc geocutia, dupa miezul noptii. (geoascunzis)
Monumentul celor doi Bolyai. Monumentul celor doi Bolyai este opera a sculptorilor István Csorvássy si Márton Izsák. Lipsa de ocupatie... - Trecand prin zona, mi-am adus aminte ca am citit despre aceasta cutie si,din fericire, mi-am adus aminte si care era indiciul acestei cutii. (geoobiectiv cu geocutie)
Casa Rado. 7, proiectata de Rado Sandor in 1912, a locuit pe vremea sederii sale in Targu Mures, arhitectul, artistul si scriitorul Toroczkai Wigand Ede. Teamwork - E o cutie destul de bine ascunsa.
Casa cu picioare. Ramasitele unei case, constructia interesanta se afla la coltul strazilor Liviu Rebreanu si Tudor Vladimirescu, langa paraul Poclos.
Cimitirul Eroilor Sovietici. In vecinatate se afla Cimitirul Ortodox si Cimitirul Eroilor Germani. Ascunzis bine ales - Eram prin zona, astfel am folosit oportunitatea pentru a gasi si geocutia ascunsa aici.
Biserica Sfantul Anton de Padova. Mergand spre biblioteca - O mica escala in drumul meu spre biblioteca. Ceasul solar hiperbolic. Ceasul solar hiperbolic este opera sculptorului Dienes Attila si a fost realizata in anii 2001-2002 in tabara de creatie Bolyai. Geocutie inlocuita - Ultimul ascunzis al zilei de miercuri a fost cel de la Ceasul solar hiperbolic din strada Verii.
Bazinul de acumulare si statia de pompare. Gara de linie ingusta Targu Mures. La 2.2 km. Depozit de gunoi - Ultima data nu am reusit sa ma apropii de ascunzis, din cauza unor "domnisoare" care fumau linistite, stand exact pe ascunzis. Casa Turta Dulce. La inceputul secolului trecut, in 1910, a fost reconstruita in stil Art Nouveau.

Panorama din parcare Cartierul Belvedere - Targu Mures in limba maghiara - magyarul: A parkoló panorámája Belvedere lakónegyed Marosvásárhely

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Mures
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Panorama din parcare
 • Localizare pozitie pe harta Cartierul Belvedere - Targu Mures
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Cartierul Belvedere - Targu Mures si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Panorama din parcare? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Poiana cu castani
  Poiana cu castani
  Poiana cu castani - Viile Dealul Mic, Targu Mures.
  Izvorul Gorunul
  Izvorul Gorunul la 0.89 km
  GR0268 Izvorul Gorunul Targu Mures

  Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.