Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Pseudosphaera - Targu Mures - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Poza Pseudosphaera - Targu Mures

Pseudosphaera - Targu Mures | Unde este acest loc?

Aceasta statuie interesanta este primul monument de matematica din lume. A fost ridicat in anul 2002, cu ocazia comemorarii a 200 de ani de la nasterea marelui matematician Bolyai János...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Pseudosphaera 2 Inscriptia Monumentul Pseudosphaera Inscriptie Proiectantul Parc Pseudosphaera 1. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Pseudosphaera Targu Mures! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Pseudosphaera - Targu Mures si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Targu Mures, se afla la 0.5 km distanta.
Cazare

Cazare Targu Mures (Mures)


Vezi oferte de cazare langa Targu Mures, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 31.18 km distanta: Valea Isuica - Varful Becheci (12 poze).
14714706371100
14714706381101
14714706391102
14714706401103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Pseudosphaera Targu Mures?
Cladirea Furnica. Initial a adapostit sediul Centralei Cooperativelor de Consum Hangya, cooperative care au aparut incepand cu anul 1898. Din doua incercari - Prima data am incercat sa gasesc geocutia, dupa miezul noptii. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Harta palpabila. Scarile Furnica. Scarile Furnica - Targu Mures. (geoobiectiv cu geocutie)
Turnul cu Ceas din Targu Mures. La 690 m. In turnul palatului prefecturii Mures exista un orologiu care are cadrane pe toate cele patru laturi ale turnului, iar bataile de clopot ale acestuia pot fi auzite din sfert in sfert de ora. Urcus...pe scari - Cutie gasita de GQ5, cu ajutorul lui Andrixnet. (geoobiectiv cu geocutie)
Biserica baptista neterminata Harul. Biserica crestina baptista Harul - Targu Mures.
Fantana Rege. Ascunzis apropiat - Locuiesc in apropierea acestui ascunzis, asa ca mi-am permis sa fiu mai lejer. Casa cu picioare Judetul Mures. Ramasitele unei case, constructia interesanta se afla la coltul strazilor Liviu Rebreanu si Tudor Vladimirescu, langa paraul Poclos.
Treptele Rakoczi. In acest loc a existat un pasaj inca din timpul construirii cetatii premoderne din Targu Mures, care a fost reinnoit in 1902. Raspuns - Am gasit 10 cutiute in oras.
Statuia lui Aranka Gyorgy Judetul Mures. Quick stop - Am gasit-o astazi in timp ce ma-ndreptam spre biserica. Bazinul de acumulare si statia de pompare. Bazinul de acumulare numarul 1 si statia de pompare din Targu Mures se afla pe strada Verii, la numarul 4.

Pseudosphaera Targu Mures in limba maghiara - magyarul: Pseudosphaera Marosvásárhely

[ Sus ↑ ]
Atractii inedite - Judetul Mures
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Pseudosphaera
 • Localizare pozitie pe harta Targu Mures
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Cautarile in grup - Un alt aspect al acestei probleme este cautarea in grup...
 • Pseudosphaera - A cautat ceva timp, dar pana la urma am gasit cutia...
 • Geocutie vizibila dintr-un anume unghi - Acest ascunzis este destul de usor de gasit...
 • Inscriptia de pe statuie - M-ar interesa daca inscriptia Din nimic am creat o alta lume noua a fost vizibila pentru voi? Din cate am inteles, lumina cade astfel pe text, incat se poate vedea doar 2-3 zile pe an, in jurul datei de 3 noiembrie...

Ai ajuns in Targu Mures si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Pseudosphaera? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Biserica Reformata Mica
Biserica Reformata Mica la 0.17 km
GR2610 Biserica Reformata Mica Targu Mures
Monumentul celor doi Bolyai
Monumentul celor doi Bolyai
Monumentul celor doi Bolyai este opera a sculptorilor István Csorvássy si Márton Izsák.

Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.