Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cheile Duruitoarei - Bicajel - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Cheile Duruitoarei - Bicajel

Cheile Duruitoarei - Bicajel | Unde este acest loc?

Cheile Bicajelului se desfasoara in Masivul Hasmas de la confluenta cu Bicazul, in amonte pe parau, pe o distanta de 2,5 km, intre culmile Ucigasul si ale Bechetului. Paraul Bicajel este afluent pe dreapta al raului Bicaz in cadrul sectorului de chei al acestuia din urma...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cheile Duruitoarei 1 Cheile Duruitoarei 2 Cheile Duruitoarei 3 Cheile Duruitoarei 4 Cheile Duruitoarei 5 Cheile Duruitoarei 6 Cheile Duruitoarei 7. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cheile Duruitoarei Bicajel! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cheile Duruitoarei - Bicajel si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Lacu Rosu, se afla la 4.04 km distanta.
Cazare

Cazare Lacu Rosu (Gheorgheni, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Lacu Rosu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.06 km distanta: Valea Bicajel (18 poze).
1471475254980
1471475257981
1471475259982
1471475263983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cheile Duruitoarei Bicajel?
Cabina panoramica. (atractie turistica si geocutie) Paraul Sec. (obiectiv turistic cu geocutie) Gradina Zanelor. La 4.7 km. Este un perete de stanca, o formatiune specifica de stanci, si totodata unul dintre locurile preferate ale caprelor negre din zona. Amfiteatru - Distanta mica intre obiective (Suhard-Gradina) m-a intrigat. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Piatra Surducului Judetul Harghita. Piatra Potcoavei. Piatra Potcoavei in noiembrie - Am urcat pe Piatra Potcoavei, ocoland stanca din partea dreapta. Poiana Alba. Poiana Alba in noiembrie - Chiar daca initial eu am fost cel care a incercat sa miste piatra care ascundea geocutia, din cauza ca aceasta nu s-a miscat, am inceput sa caut in alta parte. Piatra Bardos. Se mai numeste is Peretele Lapos.
Piatra Cupas. Belvedere Piatra Sugaului. La 6.4 km.

Cheile Duruitoarei Bicajel in limba maghiara - magyarul: Alsó-szoros Kis-Békás

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Neamt
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Cheile Duruitoarei
 • Localizare pozitie pe harta Bicajel
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Bicajel si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cheile Duruitoarei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  La Bechet
  La Bechet
  La 8 km fata de statiunea Lacu Rosu, Bicajelul se apropie de peretii Ghilcosului si ai Bechetului, care spera sa opreasca inaintarea paraului.
  Piatra Cherecului
  Piatra Cherecului la 1.69 km
  GR2653 Piatra Cherecului

  Stii locuri de vizitat din judetul Neamt, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.