Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii

Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii | Unde este acest loc?

Dincolo de Ploiesti, unde incep dealurile, gasesti o vale impadurita, sapata de torente care coboara dinspre miazanoapte...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Spre vale Paznicul Dealurile de bicicleta. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Bordenii Mari, se afla la 2.25 km distanta.
Cazare

Cazare Bordenii Mari (Scorteni, Prahova)


Vezi oferte de cazare langa Bordenii Mari, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 15.01 km distanta: Salina Slanic Prahova (36 poze).
14714779891960
14714779901101
14714779931102
14714779941963
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii?
Lacul Pleasa. Lacul Paltinu. Varful Paltinet. Muntele Paltinet este in capatul sud-estic al Muntilor Grohotis. (geoascunzis)
Rapa Rosie Maneciu. Rezervatia de zimbri Neagra. Rezervatia de zimbri Neagra, infiintata in 1981, se afla la est de satul Bucsani.
Lacul Comisani Judetul Dambovita. La 34.5 km. Rezervatia Plaiul Hotilor. Baiul Mare. 895 m ai sai, este cel mai inalt varf al Muntilor Baiului. (obiectiv interesant cu geocutie)
Pietrele Rotunde. Pe varful dealului care se ridica vest de satul Chiojdu, in apropierea antenei de telecomunicatii, gasim Pietrele Rotunde, care chiar daca nu sunt asa de cunoscute precum Babele din Bucegi, sunt mai spectaculoase decat faimoasele concretiuni de Feleac. (geoobiectiv cu geocutie)
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Prahova
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Efortul a meritat - Am gasit cutita mergand dinspre Bordeienii Mari...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Varful Maciuca
Varful Maciuca
Varful marcheaza una dintre extremitatile Muntilor Grohotis, concret, capatul unuia dintre picioarele terminale ale acestor munti impinse inspre Subcarpați.
Varful Paltinet
Varful Paltinet
Muntele Paltinet este in capatul sud-estic al Muntilor Grohotis.

Stii locuri de vizitat din judetul Prahova, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.