Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
La Rascruce - Muntii Ciucas - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
La Rascruce - Muntii Ciucas

La Rascruce - Muntii Ciucas | Unde este acest loc?

La Rascruce..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: De la Rascruce spre vest Omuletul albastru Crematorii Inchis cu lacat Turisti La Rascruce Indicatoare La Rascruce Bujori. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto La Rascruce Muntii Ciucas! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati La Rascruce - Muntii Ciucas si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Cheia, se afla la 5.29 km distanta.
Cazare

Cazare Cheia (Maneciu, Prahova)


Vezi oferte de cazare langa Cheia, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.98 km distanta: Muntele Rosu - Muntii Ciucas (12 poze).
1471476269980
1471476270981
1471476271982
1471476273983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic La Rascruce Muntii Ciucas?
Cabana Ciucas. Gasita in drum spre varf - Am fost din nou in Ciucas cu intentia sa ajung in varf. (punct de interes turistic cu geocutie) Cheile Vaii Stanei. (punct de interes turistic cu geocutie) Poiana suspendata. Poiana suspendata de pe valea paraului Sterp.
Cheile Paraului Alb. Cheile Paraului Alb sunt lungi de aproximativ 300 m, avand pereti verticali, inalti de 70-100 m, care ingusteaza valea pana la 7-8 m. (geoascunzis)
Cheile Strambu. Cascada Pirusca. Cascada Pirusca - Muntii Ciucas.
Babele la Sfat. Sub acest nume sunt cunoscute doua formatiuni stancoase ce fac parte din multitudinea de stanci de pe piciorul sud-estic al Varfului Ciucas, numite Tigaile Mari, de aici si numele culmii respective. Sfatoasele bunicute - Locul atrage atentia calatorului, ca toate celelalte "tentatii" inconjuratoare. (geoobiectiv cu geocutie)
Varful Ciucas. Irezistibila cutie - M-am apropiat de varf tiptil, pe ocolite (prin Saua Tigailor), dar cineva a "speriat" cutia. Stanca Mana Dracului Judetul Brasov. Cunoscuta si sub numele Mana cu Cinci Degete, Mana Dracului este o formatiune stancoasa formata din cinci turnuri de inaltimi diferite, dar cu o baza comuna, fiind relativ detasata fata de stancaria din jur, ceea ce-i confera personalitate.
Piatra Laptelui. Turnul Goliat. Varful Bratocea din Jos.

La Rascruce Muntii Ciucas in limba maghiara - magyarul: Keresztút Csukás-hegység

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Prahova
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire La Rascruce
 • Localizare pozitie pe harta Muntii Ciucas
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • La rascruci de vremuri - Fiind in plin sezon de inflorire a bujorului de munte, zona e plina de admiratori...
 • Ascunzisul sub ocupatia oilor - Am ajuns La Rascruce venind de la izvoarele Vaii Stanei la o ora de acalmie pentru intreaga natura...
 • Multumesc pentru precizare - Una dintre cele doua cutii metalice era inchisa cu lacat, cealalta era deschisa...
 • Precizare - ...
 • Omuletul albastru din apropierea crematoriului - Am sosit la fata locului venind dinspre culmea Gropsoarele-Zaganu, trecand pe langa cele doua crematorii, deoarece nu pot sa le numesc altfel...

Ai ajuns in Muntii Ciucas si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul La Rascruce? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Varful Gropsoarele
Varful Gropsoarele
Gropsoarele este al doilea varf, ca altitudine - 1.
La Lanturi
La Lanturi
La Lanturi - Culmea Zaganu.

Stii locuri de vizitat din judetul Prahova, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.