Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Parcul Dimitrie Ghica - Sinaia - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Parcul Dimitrie Ghica - Sinaia | Unde este acest loc?

Parcul Dimitrie Ghica - Sinaia..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Parcul Dimitrie Ghica Sinaia! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Parcul Dimitrie Ghica - Sinaia si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Sinaia, se afla la 0.55 km distanta.
Cazare

Cazare Sinaia (Prahova)


Vezi oferte de cazare langa Sinaia, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 2.3 km distanta: Stanca Sfanta Ana - Muntii Bucegi (24 poze).
14714780631100
14714780651101
14714780661102
14714780701103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Parcul Dimitrie Ghica Sinaia?
Poteca de sub Coltii lui Barbes. La 4.7 km. Poteca de sub Coltii lui Barbes este parte a traseului turistic marcat cu punct rosu. (geoascunzis)
Masa Ciobanului. Cascada din Vale. Drumul dintre Sinaia si Targoviste traverseaza paraul pe podul Izvor. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Cota 1000 La rascruce. La 5.5 km. (obiectiv turistic cu geocutie) Cascada Urlatoarea. Cascada Urlatoarea - Busteni. Bigar - E, Cascada Bigar este una din scaparile mele.
Banca Marie Thereze. Pe spatarul bancii este inscripționat numele bunicii si data 7 septembrie 1888, probabil data construirii.
Baiul Mare. 895 m ai sai, este cel mai inalt varf al Muntilor Baiului.
Varful Zamora. Varful Zamora se afla pe culmea secundara omonima ce pornește spre vest din Varful Baiutu, chiar în capatul porțiunii ei de gol alpin.
Palatul Cantacuzino. Banca Marie Thereze, Cascadele Vanturis - Pe pagina fiecarui ascunzis, pe partea dreapta, gasesti intr-o casuta separata locurile din apropiere, cu distantele aferente.
[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Prahova
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Sinaia
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Parcul Dimitrie Ghica - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Sinaia si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Parcul Dimitrie Ghica? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Castelul Peles
  Castelul Peles la 0.94 km
  GR0364 Castelul Peles
  Stanca Sfanta Ana
  Stanca Sfanta Ana
  Stanca Sfanta Ana se gaseste aproape de intersectia dintre drumul spre Cota 1400 si drumul care duce spre Poiana Stanii.

  Stii locuri de vizitat din judetul Prahova, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.